۷۳۶۴ مدیر عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 6346 عنوان خواهشا بیایین | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست دوستان من میخوام چاق بشم میخوام تو ۲۵ روز حدااقل ۳ کیلو اضافه وزن کنم چیا بخورم اگه کسی گروه چاق شدن داره تو تل منم ببره خواهشا کمکم کنین خواهش🙏🙏 می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤 1397/05/20 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۳۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 6346 ۱۵۷ قدمه ۴۹ وزن مچ پاهام و دستام خیلی لاغره همه جای بدنم چاق میشه به جز مچ ها🙁 می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 شماام زیادتحرک کن ولواشک بخور.من پوست استخونم بااینا. لواشک که کالریش زیاده میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
۷۳۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/19 تعداد پست: 6346 گروه چاقی میخواااااااام می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
ژوپیتر_71 عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 2451 سیب زمینیژلهخیار سبزهندوانهپیتزاماکارونی و نودلیت باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 نه باباتوام.لواشک زرشک وانار خیلی میخورم.البته نه اونقدرکه ازضعف بمیرم.میخورم.وای دهنم آب افتاد برم ... 😂😂😂😂 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 نه باباتوام.لواشک زرشک وانار خیلی میخورم.البته نه اونقدرکه ازضعف بمیرم.میخورم.وای دهنم آب افتاد برم ... منم یه قابلمه بزرگ دارم لواشک درست میکنم 😊😊😊 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
barfdoneh عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2096 لواشک که کالریش زیاده لواشک که همش آلوچه است چه کالری ای داره؟ نکنه واقعا کالری داره من فراوون میخورم جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود...
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 لواشک که همش آلوچه است چه کالری ای داره؟ نکنه واقعا کالری داره من فراوون میخورم بله عزیزم کالریش زیادهخود آلو هم جز میوه هایی هست که کالریش زیاده و مصرف زیادش چاق کننده س هم زیادی از میوه پخته میسه و کم میشه و تبدیل به لواشک میشه اندازه ی یه کف دست لواشک مخلوط ۲۱۶ کالری داره و برای کسی که در رژیم هست یعنی فاجعه😊😊😊 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 کالری چی؟؟؟؟؟؟همه چیزکالری داره.لواشک چیه دیگه😂😂😂😂😂10تاکاری شایدم کمترداره.بستنی 500 تاکالری دا ... نه عزیزم اشتباه میکنی لواشک و خیلی چیزهایی که ما فکرش رو نمی کنیم و اصلا بهشون نمیخوره .کالریشو زیاده . میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 نه. تواینجورفکرمیکنه.حتما منظورت لواشک زردالو.یاچیزای خیلی شیرین.کالریش کاری نمیکنه لواشک آلو زردآلو .هلو . لواشک مخلوط . این ها کاریشون زیادن میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 تو خوبی😂😂😂😂😂😂😂ول کن دیگه😂😂😂😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂بخور چاق شی بیا خوبی کنمنه بیچاره الان تو ۳ ماه نزدیک۱۵ کیلو کم کردم فکر کردی چه جوری . همش با حساب و کتاب این کالریها😯😯😯 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏