2777
2789
عنوان

سفره بی بی حور و بی بی نور

| مشاهده متن کامل بحث + 20822 بازدید | 90 پست
هندونه کاچی نون پنیر سبزی ما میوه و کیک یا بسکوییت و کمی شکلات هم میزاریم به تعداد مهموناکه چیزی اض ...

مرسی از راهنماییهات

یه دنیا ممنون. انشالله که همیشه حاجت روا باشی عزیزم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط کاچی؟ نون پنیر سبزی و هندونه چی؟

http://femalerituals.blogfa.com/post/75/کاچی-بی-بی-حور-و-بی-بی-سه-شنبهاینجا همشو توضیح داده

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

منم چند سال پیش مامانم این سفره رو انداخت. زیاد یادم نیست ازش ولی اینو مطمئنم که مرد و پسر نباید سر سفره باشن و چشمشون هم به طعام سفره نیوفته و اصلا چیزی از اون سفره رو آقایون و پسر بچه ها نخورن

رز عزیز میشه بگین چجوری انجام دادی

عزیزم یه خانمی هست مداح و خانم جلسه ای فوق العاده خوب و با ایمان هست اون نیابتا انجام داد سریع نتیجه گرفتم چون دعا و حدیث کسا و کلی مهمون دعوت میکنه واسه براوردن حاجت طرف شاید تو اون  سفره هزاران صلوات بفرستن.استخاره قرانی هم میندازه

این شمارشه زنگ بزن بهت توضیح میده 09361452696 خانم فرهانی

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
عزیزم یه خانمی هست مداح و خانم جلسه ای فوق العاده خوب و با ایمان هست اون نیابتا انجام داد سریع نتیجه ...

عزیزم اگه منم نیت کنم قبول میکنن به نیابت از من یه سفره کوچک بندازن بعد از شما چه قدر هزینه میگیرن   

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
عزیزم اگه منم نیت کنم قبول میکنن به نیابت از من یه سفره کوچک بندازن بعد از شما چه قدر هزینه میگیرن&n ...

اره عزیزم تماس بگیرخیلییییی خانم با ایمان و خوبیه باهاش حرف بزنی متوجه میشی بستگی به خودت داره پول بیشتر بدی دعوتیا بیشتر دعای بیشتر ختم صلوات بیشتر میشه

عکسا سفره ت همون لحظه آنلاین نشونت میده

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
اره عزیزم تماس بگیرخیلییییی خانم با ایمان و خوبیه باهاش حرف بزنی متوجه میشی بستگی به خودت داره پول ب ...

ممنون از محبتت نازنینم فقط حدودی اگه میشه بهم میگی چه قدر هزینه داره اگه یه سفره کوچک بندازه آخه یه کم دستم تنگه خواهر ببینم میتونم نذر کنم یا نه 

الکی مزاحمشون نشم

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو