2777
2789
عنوان

تصادف

166 بازدید | 11 پست

بچها ما دیشب تصادف کردیم و یه ماشین دنده عقب اومد زد به ماشینمون و کاملا اون مقصر بود بعد ما خاستیم به پلیس زنگ بزنیم اون گفت زنگ نزنین و توافق میکنیمو هرجی خسارتش بشه میدم، ما هم کارت ماشینشو گرفتیم و اومدیم حالا بردم نمایندگی گفت 500 میشه هزینه اش، ولی طرف میگه ببریم پیش اشنای خودم

به نظر شما چیکار کنم میشه اعتماد کرد؟ اگه کارت ماشینشو ندم و بگم فقط نمایندگی میخام ببرم چی به نظرتون زیر بار میره؟

اون مسول درست کردن ماشبن شماست هرجا خودش ببره برید شاید اشناس میخواد براش ارزون در بیاره خب

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره گفت اشناس، خب ینی اعتماد کنم؟

اره منم شوهرم گاهی اوقات تصادف میکنه طرفو معرفی میکنه جایی ک اشنا باشه مهم تعمیر ماشینه دیگ 

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

اشتباهمون همین بود. 

فرقی نمیکرد افسرم می امد جریمه مینوشت بعداز طرف میخواست ببر تعمیر اونم یا کوپن میداد یا کارت میداد ببرین پیش اشناش

اشتباهمون همین بود. 

نذارین ببره پیش آشنا ممکنه ماشین رو خوب صافکاری نکنه و موج برداره

ببرین جایی که کارش خوبه

صافکاری بد تو ذوق ماشین میزنه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
به نظرم باید اعتماد کنی.چون چاره ی دیگه ای ندارین. اگه لجش در بیاد که دیگه بیچارتون میکنه.

چرا اینارو بیچاره کنه مقصر اون بود😐