2777
2789

یکیا دوقاشق آرد با اب سرد حل کن بریز توش و هم بزن

چند بار هم بزن و بذار چند تا قل بزنه بعد زیرش را خاموش کن

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آب قلم میزنم

از رشته دستساز استفاده میکنم

پیاز داغ فراوون میزنم

حبوباتشم خوب میپزم

خیلی کم گندم و جو میریزیم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

آرد نریز اصلا

نخود و لوبیا تو زودپز بپز

بعد که کامل پختن و نرم شدن درآر با عدس بزار بپزن دیگه عادی نه زودپز،چون عدس زود له میشه بعد ک پخت،سبزی بریز بعد که جوش افتاد زردچوبه بزن ،بعدش رشته بریز ،نمک هم نمیخواد چون رشته ها شورن خودشون ،بعد درشو بزار تا رشته قشنگ جا بندازه مراقب باش آب اش کم نشه...

دیگه جدا سیرداغ و پیاز داغ و نعنا و...کشک و ..

روزی میرسد که دیگر نسبت به خیلی چیزها بی تفاوت می شوی، نه از بدگویی دیگران میرنجی و نه دلخوشی به حرف های عاشقانه اطرافت.به آنروز میگویند: پختگی (گابریل گارسیا مارکز)

مزه آرد نمیگیره یا خیلی سفت بشه؟

نه اصلادر حد یکی دوقاشق با اب سرد ک حل کردی بریز و هم بزن

در تاپیک ها فقط مخاطب کامنتم استاتر هست هرکسی هم روی کامنت من ریپ بزنه به هیچ عنوان جواب نمیدم از توجه شما به این موضوع سپاسگذارم