2821
2789
عنوان

جدایی درعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم فکر کنم اگهه دوشیزه باشید نفقه بهتون تعلق نمیگیره.مهریه هم نصف بهتون تعلق میگیره

ن عزیزم اتفاقا تو دوران عقد ک  زن حق حبس داره 

یعنی دوشیزه نشده به راحتی نفقه و نصف مهریه اش رو میتونه بگیره 

دادگاه ب نفقه خانم دوشیزه خیلی توجه میکنه و نده زندان ...

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍
صدو پنجاه هزار تومن نيست كه منظورت؟؟؟😨 اگه صدو پنجاه هزار تومن رو زده سرت اونم واسه سه ماه ، از هم ...

مردا جدیدا هار شدن عزیزم

نامزد من بعد 4 ماه عقد 20 ملیون خسارت گرفت تا راضی به طلاق توافقی شد مهریه هم نداد سرویس طلا و انگشترا هم پس گرفت 

من همش با خودم میگفتم نامزد من گداگشنه و عوضی بوده تا امروز ک شوهر استارتر دیدم😐😖

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

عزیزم نفقه و مهرتو بزار اجرا 

ببین اون کیه ک فیش نگه داشته 

همچین موردی دیدم ک اقا فیش های خرید رو هم نگه داشته بود ولی شکست خورد چون دوران عقد زن حق حبس داره 

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍

استارتر چون باکره ای و هنوز اولشه دارم بهت میگم

اگه میخای توافقی جدا بشی از مهریه و نفقه ات بگذر تا زودتر بتونی ازاد بشی

چون با این شرایط اقتصادی اگه بخای دنبال مهر و نفقه باشی تا چند سال علافی روانی میشی قسط بندی میکنن چند ماهی بهت یک سکه میدن اینده ات هم از دست میدی به پای یک مرد بیشعور 😐

این دندون لق بکن دل دل نکن

مردا جدیدا هار شدن عزیزم نامزد من بعد 4 ماه عقد 20 ملیون خسارت گرفت تا راضی به طلاق توافقی شد مهریه ...

خدا لعنتشون كنه، اين مادرا چي ياد ميدن به پسراشون؟؟؟

يعني اينهمه آدمها عوض شدن همه اكتسابيه و از محيط نشأت گرفته؟ يا حاصل تربيت نادرسته؟🤔 

خودمم نميدونم جواب سوالامو😑

مظلوم بازیو بزار کنار و خدا و پیغمبر و قاطی نکن

وکیل بگیر و حقتو از حلقومش بکش بیرون حتی اگه شده همهی پولی که ازش میگیریو خرج وکیله کنی

این مردا خیلی دریده و بی حیا شدن 

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
خسارت چیو گرفت؟؟!😓

خرجایی ک کرده بود پول رستوران..مسافرت...خرید عقد...پول تالار..پول بنزین😔😔😔انشاالله ک خیر نبینه از گلوش پایین نره😞

کلا چون خیلی زورش اومده بود اینکار کرد خدارو شکر خانوادم پشتم بودن مامانم گف اگه دوبرابر اینم بخاد پرت میکنم جلوش فقط تو ازاد بشی

حتما حتما جدا شو و مهریه تو هم حتما بگیر ...تحت هیچ شرایطی از مهریه ت نگذری حتی اگه شده با کتک و فحش و آبروریزی ...پدرشو دربیار...

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...