2821
2789
عنوان

جدایی درعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 43 پست

پول پرت کن تو صورتش طلاقت بگیر

اصلا غصه نخور خدارو شکر تو عقد فهمیدی یک زندگی جدید شروع کن

اینجور مردا لیاقت ندارن عمرت به پاشون تباه کنی و مریضی اعصاب بگیری

من خودم 4 ماه از عقدم گذشت جداشدم شناسنامه ام هم سفید شد 

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...

ببین عزیزم باخودت فکرکن کسی ازدل کسی خبرنداره اگه واقعآ تواین دعوا مقصرنبودی ازحقت نگذر وکیل بگیر دمار از روزگارخودشو خانوادش درآر.اما اگه باخودت حساب کردی ودیدی که مقصری ولش کن به امان خدا. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روی مهریه مانور بده ما زن ها میتونیم روی مهریه مانور بدیم اونم توی این اوضاع گرونی سکه 

چون مهریه درهر حالتی به شما تعلق میگیره فقط اگه باکره باشی نصف مهریه بهت تعلق میگیره 

که تازه باید بری پزشکی قانونی تاگواهی سلامت بکارت بهت بدن تا ضمیمه پروندت بشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

باکره ای؟ داری میبینی چقد نامرده خدا رو شکر کن داری جدا میشی و زود فهمیدی. واسه یه نامرد خودکشی کنی؟ اتفاقا باید اینقد شاد باشی و خوش بکذرونی که یوقت فکر نکنه چقد مهم بوده

ناراحت نباش عزیزم مطمعن باش مردی که خدا اونو خلق کرده که شمارو خوشبخت کنه این آقا نیست دلتون الکی نسوزه.حال این آقا رو خوب بگیرین یه جوری پیش برید که مهریه بهتون تعلق بگیره بهترش وکیل گرفتنه.شاهزاده سوار بر اسب آرزوهاتون رو خدا سمتتون میفرسته.به خدا توکل کنید و عاقلانه عمل کنید

کدوم شهری اجی ؟

بروحردم.امروز اومد انقد دروغ بهم بست که نگو میگفت این بیماری اعصاب داره جنگمون شده روسریشو دراورده و دادوبیداد کرده.من که شاهدی جز خدا نداشتم.هعی اینم بخته منه

دادگاه بااین خاله زنک بازیا کار نداره که...

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
بروحردم.امروز اومد انقد دروغ بهم بست که نگو میگفت این بیماری اعصاب داره جنگمون شده روسریشو دراورده و ...

اگه اصفهان بودی ی وکیل خوب بهت معرفی میکرده حوره این کارو قیمتشم خیلی مناسب میگرف ارزش نداره بخدا اینقد خودتو اذیت نکن منم تودوران عقد جداشدم جون خودمو راحت کردم مهریمم حتی بحشیدم 

بروحردم.امروز اومد انقد دروغ بهم بست که نگو میگفت این بیماری اعصاب داره جنگمون شده روسریشو دراورده و ...

چي ميشه عزيزم ازش جدا شو بهترين ها مياد سراغت اين گدا رو ولش كن زندگي خرج داره از الان خودشو زده كولي بازي