سلام دوستان من چن ماهه عقدم شوهرم بعد یک ماه سریه دعوا الکی گفت نمیخوامت هرچچچچچی التماسش کردم نه خونوادش نه خودش قبول نکردن منم بعد سه ماه که ولم کرده رفتم مهرو نفقه ام رو اجرا گذاشتم امروز اومد کلانتری یه فیش واریز صد وپنجا تومنی گذاش رومیز و گفت مت انقد خرج این خانوم کردمو هزاران جا بردمش تازه یه بارشام رفتیم رستوران وعکسشم نشون داد که به والله پول شام رومن دادم نه شوهرم سه ماهه ولم کرده هرچی دروغ هم بود بهم بست.بخدا دیگه رسیدم به جایی خودمو بکشم .خیلی بی عرضم وگرنه خودکشی میکردم
باکره ای؟ داری میبینی چقد نامرده خدا رو شکر کن داری جدا میشی و زود فهمیدی. واسه یه نامرد خودکشی کنی؟ اتفاقا باید اینقد شاد باشی و خوش بکذرونی که یوقت فکر نکنه چقد مهم بوده
ناراحت نباش عزیزم مطمعن باش مردی که خدا اونو خلق کرده که شمارو خوشبخت کنه این آقا نیست دلتون الکی نسوزه.حال این آقا رو خوب بگیرین یه جوری پیش برید که مهریه بهتون تعلق بگیره بهترش وکیل گرفتنه.شاهزاده سوار بر اسب آرزوهاتون رو خدا سمتتون میفرسته.به خدا توکل کنید و عاقلانه عمل کنید
بروحردم.امروز اومد انقد دروغ بهم بست که نگو میگفت این بیماری اعصاب داره جنگمون شده روسریشو دراورده و دادوبیداد کرده.من که شاهدی جز خدا نداشتم.هعی اینم بخته منه