2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثثثثثثثبته مبارکه عزیزم برو از بده دیگه معلوم میشه الان

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
مثثثثثثثبته مبارکه عزیزم برو از بده دیگه معلوم میشه الان

انشاالله دعام کن توروخدا دعای صاحب زمان ص رو بخون واسم خواهش میکنم

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

مباركههههه😍😍😍😍😍

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
این سه روز پشت سرهم میزارم اینجور میشه یهپعنی چی

منم چند روز پشت سرهم میزاشتم اینجوری میشد با هزار مصیبت تشخیص میدادم خطو 

مبارکه

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

گلم انشالله که باردار باشی و خدا بهت یه نی نی خوب و صللح و سالم بده ولی اگرم نبود امیدتو از دست نده ولی آزمایش بده که خیالت راحت شه

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر

تکپر عزیز چ. طوری 

اینا ک. مثبته همشون 

مبارکت باشه 

منو یادته؟؟ 

23تیر پری شدم. 

چهار مرداد آمپول زدم 

انشالله ک بارداری 

برای منم دعا کنید 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

چقد آرزو ها باهم فرق دارن من بعضی وقتا بی بی چک میگرفتم میگفتم خدایا منفی باشه 

چون فعلا بچه نمیخوام

گلم انشالله که باردار باشی و خدا بهت یه نی نی خوب و صللح و سالم بده ولی اگرم نبود امیدتو از دست نده ...

ناامید نمیشم فقط یکم خسته کنندس ماه ها همین بخدا وگرنه کی از خدا ناامید میشه تو رو خدا دعام کن

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
چقد آرزو ها باهم فرق دارن من بعضی وقتا بی بی چک میگرفتم میگفتم خدایا منفی باشه  چون فعلا بچه ن ...

اشتباه میگی بخدا من اینجور بودم ولی پشیمونم خیلی 

تکپر عزیز چ. طوری  اینا ک. مثبته همشون  مبارکت باشه  منو یادته؟؟  23تیر پری ...

سلام عزیزم انشاالله که باردار باشم دعام کن  دعات میکنم بخدا

ناامید نمیشم فقط یکم خسته کنندس ماه ها همین بخدا وگرنه کی از خدا ناامید میشه تو رو خدا دعام کن

چشم گلم انشالله خواسته شما همیشه به صلاح خدا باشه و به خواستتون برسید و بچه خودتونو به آغوش بکشید

چشم گلم انشالله خواسته شما همیشه به صلاح خدا باشه و به خواستتون برسید و بچه خودتونو به آغوش بکشید

انشاالله آمین🍵🙏🙏🙏

قشنگ معلومه پررنگ شده مبترکه عزیزن😙

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات