تکپر6470 مدیر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 934 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 108 پست سلام کسی بیاد بگه مثبته یانه؟؟؟ خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏 1397/05/20 | 09:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raz_h عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 1746 یعنی امروز نرم فردا برم 😔 دوس داری امروز برو ...ان شالله با خبرای خوب بیای گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود...الهی شکر
تکپر6470 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 934 دوس داری امروز برو ...ان شالله با خبرای خوب بیای انشاالله خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
گلی70 عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 918 مثثثثثثثبته مبارکه عزیزم برو از بده دیگه معلوم میشه الان وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
تکپر6470 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 934 مثثثثثثثبته مبارکه عزیزم برو از بده دیگه معلوم میشه الان انشاالله دعام کن توروخدا دعای صاحب زمان ص رو بخون واسم خواهش میکنم خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
کنجد_جون عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 11255 مباركههههه😍😍😍😍😍 عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
پاییزان۹۷ عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1365 این سه روز پشت سرهم میزارم اینجور میشه یهپعنی چی منم چند روز پشت سرهم میزاشتم اینجوری میشد با هزار مصیبت تشخیص میدادم خطو مبارکه برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :) جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆
ghaaazale عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 1697 گلم انشالله که باردار باشی و خدا بهت یه نی نی خوب و صللح و سالم بده ولی اگرم نبود امیدتو از دست نده ولی آزمایش بده که خیالت راحت شه "تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
گلبهتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 3330 تکپر عزیز چ. طوری اینا ک. مثبته همشون مبارکت باشه منو یادته؟؟ 23تیر پری شدم. چهار مرداد آمپول زدم انشالله ک بارداری برای منم دعا کنید توکل بر خدایت کن؛؛ کفایت میکند حتما
ghaaazale عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 1697 چقد آرزو ها باهم فرق دارن من بعضی وقتا بی بی چک میگرفتم میگفتم خدایا منفی باشه چون فعلا بچه نمیخوام "تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
تکپر6470 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 934 گلم انشالله که باردار باشی و خدا بهت یه نی نی خوب و صللح و سالم بده ولی اگرم نبود امیدتو از دست نده ... ناامید نمیشم فقط یکم خسته کنندس ماه ها همین بخدا وگرنه کی از خدا ناامید میشه تو رو خدا دعام کن خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
تکپر6470 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 934 چقد آرزو ها باهم فرق دارن من بعضی وقتا بی بی چک میگرفتم میگفتم خدایا منفی باشه چون فعلا بچه ن ... اشتباه میگی بخدا من اینجور بودم ولی پشیمونم خیلی خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
تکپر6470 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 934 تکپر عزیز چ. طوری اینا ک. مثبته همشون مبارکت باشه منو یادته؟؟ 23تیر پری ... سلام عزیزم انشاالله که باردار باشم دعام کن دعات میکنم بخدا خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
ghaaazale عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 1697 ناامید نمیشم فقط یکم خسته کنندس ماه ها همین بخدا وگرنه کی از خدا ناامید میشه تو رو خدا دعام کن چشم گلم انشالله خواسته شما همیشه به صلاح خدا باشه و به خواستتون برسید و بچه خودتونو به آغوش بکشید "تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر
تکپر6470 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 934 چشم گلم انشالله خواسته شما همیشه به صلاح خدا باشه و به خواستتون برسید و بچه خودتونو به آغوش بکشید انشاالله آمین🍵🙏🙏🙏 خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
mahsannn عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 4550 قشنگ معلومه پررنگ شده مبترکه عزیزن😙 نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات