آیا همه بچه های دوساله انقد لجباز هستن و روی ی چیزی که بخوان انقد پافشاری میکنن که آخرش به هدفشون برسن.بخدا از دست دخترم خل شدم انقد جیغ میزنه انقد لجبازه انقد رو حرف و کارش ثابت می مونه که به هدفش برسه حتی شده بیشتر از یک ساعت نق میزنه و گریه میکنه هر چقدر من بی توجهی میکنم به گریه و سر و صداش ولی چیزی رو که میخواد فراموش نمیکنه انقد میگه و گریه میکته که آخرش از حال میره همین ی رب پیش گیر داده که لباس عروسکش رو بپوشه.حالا هرچقدر من میگم اندازه ات نیست میکشم به سرش که بفهمه اندازه اش نیست ولی کوتاه نمیاد هنوز داره گریه میکنه شوهرم لباس عروسکش رو پاره کرد.همش گریه میکنه همش نق میزنه الان ی دو ماهی هست اینجوری شده
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
بچه ها معمولا اگه خوابشون بیاد یا گشنه باشن اینجوری بهانه میگیرن.علت اصلی لجبازیش رو پیدا کن
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اره ولی خدایی نه تا این حد.😥. دخترا معمولا لجباز ترن برا چیزی ک میخان
به خدای بالای سرم قسم دارم دیوانه میشم عصر بستنی میخواست دوتا بهش دادیم خورد آخرش رفت به بابام گفت بستنی بابام گفت دوتا خوردی بسه دیگه زد تو صورت بابام بعدشم خودش زد زیر گریه یعنی همش گریه میکنه
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
دختر خواهر منم همینجوریه خیلی وحشتناک اگه لج کرد کوتاه نمیاد تو روز تعطیل وسط مهمونی شب هم بود به مامانش گفت باید برام بیسکوییت ساندو بخری اصلانم کوتاه نیومد آخرش خواهرم بردش تمام مغازه ها تعطیل بود اینقدر گشته بود تا یه مغازه پیدا کرده بود،،،همیشه همینجوره
من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
به خدای بالای سرم قسم دارم دیوانه میشم عصر بستنی میخواست دوتا بهش دادیم خورد آخرش رفت به بابام گفت ب ...
دوتا بستنی؟؟مگه غذا نمیخوره؟چجوری جا داره برای دوتا بستنی؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.