2777
2789
عنوان

بچه ی دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 40 پست
پسرمنم تقریبادوسالشه همینجوریه فقط تواین مواقع بایدسعس کنم گولش بزنم

این اصلا یادش نمیره هرکاری میکنم حواسش رو پرت میکنم ولی طولی نمیکشه دوباره شروع میکنه 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

اینجور بچه ها همش نحسی میکنن دست خودشونم نیست 

و بچه های این مدلی معمولا باهوش تر از بچه های دیگه هستن

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به خدای بالای سرم قسم دارم دیوانه میشم عصر بستنی میخواست دوتا بهش دادیم خورد آخرش رفت به بابام گفت ب ...

بذار بکنه فهمیده ب هدفش میرسه شوهرت کار خوبی کرد پاره کرد لباس عروسکو!

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

خدااااا رو شکر دختر من اینجور نیست 😁

دو سال ونیمه شه. 

سعی می کنم  دروغ نگم بهش باهاش بزرگونه رفتار میکنم هیچ وقتم گولش نمیزنم. اگه هم چیزی و با گریه خواست بهش نمیدم و هر چقدرم گریه کنه محلش نمیدم. باهاش منطقی حرف میزنم. البته دختر من از اولش خیلییییی غر غرو بود کل فامیل دلشون برام میسوخت ولی من باهاش آرومم سعی می کنم خیلی درکش کنم

میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔
دوتا بستنی؟؟مگه غذا نمیخوره؟چجوری جا داره برای دوتا بستنی؟

اتفاقا امروز خیلی هم اشتهاش باز بود هم صبحانه خورد هم ناهار اولش ی بستنی دادمش اما انقد گریه کرد که مامانم پاشد یکی دیگه هم آورد 

اتفاقا امروز خیلی هم اشتهاش باز بود هم صبحانه خورد هم ناهار اولش ی بستنی دادمش اما انقد گریه کرد که ...

وزنش خوبه؟تپله؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
به خدای بالای سرم قسم دارم دیوانه میشم عصر بستنی میخواست دوتا بهش دادیم خورد آخرش رفت به بابام گفت ب ...

بستنی زیاد خوب نیست توش روغن پالم داره

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
بذار بکنه فهمیده ب هدفش میرسه شوهرت کار خوبی کرد پاره کرد لباس عروسکو!

زن داداشم عصری میگفت این دیگه چه مدلشه خیلی لجباز شده اصلا دوماهه پدرم در اومده

زن داداشم عصری میگفت این دیگه چه مدلشه خیلی لجباز شده اصلا دوماهه پدرم در اومده

این حرفای دیگران هم بیشتربهمون استرس وارد میکنن  

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بامن اصلا لجبازى نميکنه چون ميدونه فايده اى نداره ولى پدرش رو به مرز جنون ميرسونه چون ميدونه بابا هميشه کوتاه مياد

البته خصوصيات اخلاقى خود بچه هم مهمه ولى بالاخره بايد متوجه بشه که نه يعنى نه

خوابش رو تنظيم کنى بهتر ميشه اين ساعت بيدار نباشه

حتى الامکان بهش نگو نه و نميشه, مگه اينکه واقعا خطرناک يا غير ممکن باشه

به حرف ديگران توجه نکن همه بچه ها نحسى ميکنن يکى بيشتر يکى کمتر

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ
خدااااا رو شکر دختر من اینجور نیست 😁 دو سال ونیمه شه.  سعی می کنم  دروغ نگم بهش باهاش ب ...

آخه ابن منطق سرش نمیشه.منم گولش نمیزنم راستش رو بهش میگم ولی گوشش بدهکار نیست

آخه ابن منطق سرش نمیشه.منم گولش نمیزنم راستش رو بهش میگم ولی گوشش بدهکار نیست

منم افسردگی گرفتم ازبس تربیت بچه سخته 😢 😢 

واقعا درکت میکنم. 

میشه از ته دل واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین😔😔😔
 بامن اصلا لجبازى نميکنه چون ميدونه فايده اى نداره ولى پدرش رو به مرز جنون ميرسونه چون ميدونه ب ...

خوش خوابه اتفاقا چون بعد از ظهر ۴ ساعت خوابید الان نمیخوابه.چون صبح با مامانم نون میپختیم زود بیدار شد وگرنه شب دیگه ۱۱ خوابه تا ۱۰ فردا صبح بعدازظهر هم میخوابه ولی وقتی بیداره پدرمو در میاره