2777
2789
عنوان

خانم های گل پاکدشتی یه لحظه

838 بازدید | 7 پست

تو پاکدشت بهترین آرایشگاه کجا هست واس شینیون و ارایش؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گل هستم ولی پاکدشت نیستم! دوست پاکدشتی ام ندارم وگرنه برات میپرسیدم. اگه فقط برای رفتن به عروسی ...

عزیزم من تهران نیستم جایی رو هم نمیشناسم عروسی برادر شوهرمه و واسم مهمه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

من پاکدشتیم نمیدونم عروسی برادرشوهرتون تموم شد یا نه 😁😁😁ولی به نظرم من ارایشگاهای سر مامازن نرو الکی پول میگیرن فقط یه دوستم رفت پارادایس یه بافت خیلی ساده واسش زد و ارایش داغون صد هزار تومن گرفت در حالی که من همون موقع واسه جشن سیسمونی پسرم رفتم یه ارایشگاه تو کوچمون با پنحاه تومن یه شینیون کامل و ارایش ملیح 

من پاکدشتیم نمیدونم عروسی برادرشوهرتون تموم شد یا نه 😁😁😁ولی به نظرم من ارایشگاهای سر مامازن نرو ا ...

نه هنوز عزیزم شهریور ماه واقعا نمیدونم چیکار کنم

من پاکدشتیم نمیدونم عروسی برادرشوهرتون تموم شد یا نه 😁😁😁ولی به نظرم من ارایشگاهای سر مامازن نرو ا ...

میشع آدرسش رو بهم بگی

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید