2777
2789

عالیه نوش جان

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😋طرز تهيه لازانيا معركه 😋

براي يك ظرف پيركس مستطيل

مواد لازم

گوشت چرخكرده

پياز سه عدد بزرگ ريز شده

فلفل دلمه دو عدد بزرگ ريز شده

قارچ تازه ورقه شده نيم كيلو

پنير پيتزا به ميزان لازم

لازانيا ٩ ورق ( لازانيا تك)

رب گوجه فرنگي( به ميزان لازم )(رب گلنوش)

فلفل سياه زردچوبه نمك ادويه كاري  آويشن

سماق به ميزان لازم

كره اندازه يك قوطي كبريت

إرد دو قاشق غذاخوري

شير يك ليوان

طرز تهيه

١)مواد گوشتي

پياز رو ريز كنيد سرخ كنيد نمك و زردچوبه بزنيد

گوشت چرخكرده رو اضافه كرده خوب تفت بديد

در همين حين تو يه قابلمه بزرگ اب رو جوش بياريد نمك و روغن اضافه كنيد

٢)ورق  هاي لازانيا رو داخل ابجوش بريزيد اجاره بديد بپزه و نرم بشه ( تا حدي كه سفت نباشه له هم نشه . اگه حين پخت يكم پاره شد يكي دو تاش نگران نباشيد اشكال نداره)

به مخلوط پياز داغ و گوشت چرخكرده رب اضافه ميكنيم و خوب سرخ ميكنيم يه بسته ادويه داخل بسته لازانيا تك  هست اون رو در اين مرحله اضافه ميكنيم

حالا فلفل سياه ادويه كاري و اندازه يك قاشق چايخوري سماق ( مخلوط سماق و گلپر هم عاليه)

بعد فلفل دلمه هاي ريز شده رو اضافه ميكنيم بعد كه يكم تفت خورد قارچ رو اضافه ميكنيم

شعله رو يكم زياد ميكنيم تا قارچ ها اب نندازه

فلفل دلمه و قارچ نبايد تو اين مرحله كامل پخته بشن بايد نيم پز باشه

بعد كه قارچ ها يكم پخته شد خاموشش ميكنيم

اين مواد در اين زمان اصلا نبايد اب انداخته باشه

وگرنه لازانيا ابكي ميشه

ورق هاي لازانيا رو ابكش كنيد روش اب سرد بگيرديد

بعد ورق ها رو يكي يكي از ابكش برداريد و تو سيني بچينيد

٣)سس سفيد(بشامل)

بعد كره رو تو يه تابه گود و كوچيك اب كنيد دو قاشف ارد بريزيد يكم نمك يكم فلفل سياه

مخلوط كنيد

حالا شير رو اضافه كنيد

و ديگه مدام هم بزنيد با شعله ملايم

كم كم قوام مياد و سفت ميشه تا جايي رو حرارت بمونه كه قوامش مثل ماست خامه اي باشه

بعد از سرد شدن خودش يكم بيشتر سفت ميشه

خب حالا كه موادتون اماده شد

يه ظرف مستطيل مخصوص فر انتخاب كنيد اول سه ورق لازانيا كف ظرف بزاريد كنار هم

بعد با قاشق سس سفيد رو يكم روش بماليد بعد نصف مواد گوشتي رو اضافه كنيد

بعد با قاشق صاف كنيد يكم اويشن روش بپاشيد

بعد يكم پنير پيتزا بعد درباره سه ورق لا زانيا روي مواد بزاريد دوباره سس سفيد بماليد

بقيه مواد گوشتي رو بريزيد و اويشن بپاشيد و روش پنير پيتزا

دوباره سه ورق لا زانيا روش بچينيد دوباره سس سفيد رو بماليد رو ورق ها و در نهايت پنير پيتزا فراون رو رو همه جاش پخش كنيد

كه كلا سطح كار رو بپوشونه بعد يكم اويشن بپاشيد فلفل دلمه ريز شده و گوجه ريز شده يكم رو سطحش بپاشيد

فر رو از قبل رو ١٨٠ درجه گرم كنيد ( من تو تستر درست كردم  با همين دما)

بعد ظرف لا زانيا رو داخل تستريا فر ميزاريم

حرارت هم از پايين بايد باشه

ده ديقه إخر حرارت از بالا باشه تا پنير روش برشته بشه

نكات مهم

١)براي اينكه موقع برش زدن از هم متلاشي نشه حتما از رولت اشپزخونه يا چاقو استفاده كنيد

و حتما بزاريد يكم خنك بشه بعد برش بزنيد

٢)براي برداشتن تكه هاي لازانيا كف گير رو تهش بزاريد و بعد به بشقاب منتقل كنيد

٣)حتما پياز و فلفل دلمه رو خيلي ريز خرد كنيد

٤)موقع پخت مواد گوشتي اصلا نزاريد فلفل دلمه و قارچ كلا پخته بشه

چون داخل فر هم ميخواد بره ديگه خيلي له ميشه

٥)حتما از پنير پيتزا فله اي باز تازه استفاده كنيد موقع خريد دقت كنيد پنير پيتزا ها بهم نچسبيده باشه و كاملا رشته هاش از هم جدا جدا باشه اين نشونه تازگيشه

٦)همه لازانيا ها رو امتحان كردم خوشمزه ترينش لازانيا تك هستش هم سادش خوبه هم شيار دارش ضمنا داخل بسته اش يه ادويه مخصوص داره كه اين ادويه رو بعد از زدن رب به مواد گوشتي اضافه كنيد

بقيه مارك ها اين ادويه رو نداره بجاش يه بسته اويشن گذاشتن توش

٧)سعي كنيد تو غذا از كمترين روغن استفاده كنيد چون اين غذا به خاطر پنير پيتزا و كره به اندازه كافي چرب هست

ولي اينم بگم اين غذا با روغن جامد خوشمزه تره

با روغن مايع زياد جالب نميشه ( حالا ميل خودتونه)

٨)من واسه مهمونيام كه دو تا ازين ظرف ها لازانيا درست ميكنم اين مراحل رو دوبار تكرار ميكنم

يعني همه اين مراحل كه واسه يه ظرف لازانيا گفتم رو درباره از اول واسه ظرف دوم تكرار ميكنم

چون مواد گوشتي تو يه ماهي تابه اگه بخواد دو برابر بشه قطعا اب ميندازه و كيفيتش مياد پايين

يكم دردسر داره

ولي نتيجه كار عاليه

٩)همه رب ها رو امتحان كردم

خوشمزه ترين و خوشرنگ ترين رب  

رب گلنوش هستش( باز انتخاب با خودتونه)

١٠)ميزان مواد گوشتي و قارچ كه بين لايه هاي لازانيا ميزنيد به سليقه خودتونه من دوست دارم پر ملات باشه اگه دوست داريد كم بريزيد

موفق و پيروز باشيد

نوش جونتووووووون

‏https://t.me/kjhfset

با كانال اشپزي با سايو( مهتاب) همراه باشيد

پیج

😋😋😋😋😋😋👌👌👌👌👌👌👌

نوش جان

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده