2777
2789
عنوان

زنان دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست

همیشه نباید همه تقصیرهارو گردن شرایط انداخت، متاسفانه بزرگترین ایراد  ماهااینه که همیشه میخواستیم همرنگ جماعت باشیم و هیچ وقت نخواستیم به این فکر کنیم که آیا این جماعت راه درست رو میرن یا اشتباه، حالاتو هر دهه و دوره ای که میخواد باشیم ، اینو با ی نگاه به وضع دخترای الان جامعه مون هم میشه فهمید، چیزایی براشون تبدیل به ارزش شده که واقعا عبث و بیهوده ست، انسانهای موفق همیشه خلاف جهت رودخونه شنا میکنن.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلخوشیمون یه چاک مانتو بود که اونم تو مدرسه با سنجاق قفلی باید میبستیم

کفش لگ دار... 

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
اره والا کلی تلاش کردم شاگرد اول فوق لیسانس دانشگاه تهران،یه فروشگاه بزرگ زدم که آخر با این تورم و گ ...

بازم وضعت بهتر از منه . من ۲۸ سالمه اصلا نمیدونم چکار کنم خیلی گیجم خیلی. هزار تا فکر میکنم اخر بی خیالش میشم دقیقا نمیدونم باید چکار کنم

اتفاقا دهه پنجاهیها الان بهترین زندگی رو دارن الان کلی بچه دورشونه بچه هاشونو تو ارزونی بدنیا اوردنو ...

اونموقع مردم تا این حد به فکر خونه و زمین خریدن نبودن لااقل اکثریت نبودن چون اوضاع اینطوری نبود. 

بعد ارزونی بود ولی جنس تو مغازه ها نبود که بخری!  

بعد اصلا اینا به کنار الان یه دقیقه ببرنت به اون دوران نمیتونی تحمل کنی دوراز جونت از کسالت و افسردگی میپکی 

اونموقع مردم تا این حد به فکر خونه و زمین خریدن نبودن لااقل اکثریت نبودن چون اوضاع اینطوری نبود.&nbs ...

اگه از الان بریم اون موقع درسته میپکیم از کسالت . اگه از الان بریم ده دوازده سال پیش که گوشی اندروید نبودم میپکیم. هر چیزیو باید به دوران خودش مقایسه کرد.اون موقع گرونی نبود باباها زحمت مثل حالا نمیکشیدن که دو سه تا شغل داشته باشن. اکثریت زمین میخریدن. الان زمیناشون سربه فلک کشیده. بیست سال پیش بابام یه زمین سیصد متری تو بهترین جای اصفهان خرید ۲ ملیون ایا الانم میشه این کار کرد

اگه از الان بریم اون موقع درسته میپکیم از کسالت . اگه از الان بریم ده دوازده سال پیش که گوشی اندروید ...

عزیز، من تو اون دوران بودم دیگه. از الان که نرفته بودم‌. باور کن خیلی خیلی بد بود‌. البته وضع مالی رو درست میگی خیلی بهتر از الان بود ولی من یکی ابدا حاضر نیستم برگردم تو اون دوران 

اگه از الان بریم اون موقع درسته میپکیم از کسالت . اگه از الان بریم ده دوازده سال پیش که گوشی اندروید ...

ببین فرض کن تو ثروت دنیا رو داشته باشی بعد بگن تفریح و شادی کلا ممنوعه. یه دختر نوجوون رو شب تا صبح بندازن تو توالت عمومی پر سوسک، چرا چون یه آهنگ گوش داده‌. این خوب خوبش بود که میشد گفت

ثروت دنیا رو داشته باشیم ولی شبا با خونواده تو یه اتاق بخوابیم که اگه بمب خورد به خونه همه با هم بمیریم

و...