2777
2789
عنوان

سیاستتتتتتت

340 بازدید | 35 پست

بنظرتون مردا رو میشه با سیاست و قربون صدقه کردن و اینجور چیزا رام کرد .اخه شوهر من خیلی اذیتم میکنه منم با قهر کردن حس میکنم اون بدتر میشه میخوام روشم و عوض کنم بنظرتون جواب میده؟؟ الیته خیلی ب خود مچکره میترسم تعریف کنم و اون فک کنه چ خبره چون از این اخلاقا داره ک مثلا یکم چاق شم بروم بیاره و اصلا اهل تعریف کردن نیس حس میکنه مثلا طرفش پررو میشه.میخوام وابسته شه چیکار کنم کمکم کنین چون کار داره ب جدایی میکشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم صد در صد با محبت رام میشه

چهل روز بی منت و بی توقع محبت کن

بذار زندگی اروم و بدون غر زدن باشه

فضای خونه رو اروم و شاد و گرم کن

اگه چیزی ناراحتت کرد تو این چهل روز  مثبت نگاه کن و رد شو ازش

اوایل شاید شوهرت بگه چیشده اینطوری شدی یا شاید باورت تکنه. گاهی خانوم تو این مدت انقد خوب میشه مرد شک میکنه و میگه نکنه نقشه داری چیزی میخوای

ولی ب این حرفا اهمیت نده

وقتی چیزی ناراحتتت کرد فیافه نگیر

بعد این مدت اگه خوب انجام بدی این کارارو خودت میبینی زندگیت متحول میشه

شوهرت وابسته میشه و اگرم ناراحتت کنه شرمنده میشه چون بعد چهل روز باورش این میشه ک تو خوبی

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
بنظر من تنها روش قوی كردن خودته به خودت برس زیباییت تحصیلت كارت پس اندازت هر چی موفق تر بشی دوست داش ...

اینم درسته ولی برا تحول اساسی همون چله ای ک گفتم فوق العاده است ینی ماندگاره

بعد این چله ک انجام دادی شروع کن ب ناز کردن

بنی شوهرت متوجه خوبی هات شده و حالا وقته ناز کردن توعه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
ب طلاق دیگه

اوا چه فرتی به طلاق فکر میکنید شوهر تو اخلاقاش نصف اخلاقای گند شوهرم نیست ولی محبت میکنم بغلش میکنم هر چند مثل ماست وایمیسه حرکت نمیکنه ولی خیلی بهش میچسبم بهم نیگه زشتی میگم اره زشتوی تو هستم از این چیزا بگه خودم به اون راه میزنم یه ندت نرفتم سمتش یه روز وایساده بود گفت اگه میخوای بیا بغلم کن گفتم نه نمیخوام گفت ولی من میخوام خوشم میاد آویزون باشی بهش گفتم مردک خودخواه......... طلاق و پرت کن بره