ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 عنوان بارداری 120 بازدید | 15 پست خانما من پس فردا موعد پریودمه درد سینم با نوکشون دیگه تموم شده بنظرتون این ماه هم باردار نیستم؟کسی تجربه داشته؟ "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام 1397/05/19 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdiyeee عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 706 بی بی چک نزدی؟؟ یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
عالیه123 عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1569 من امروز موعدمه و درد پری دارم شدید تیروییید کم کارم و میدونم باردار نیستم چون تازه ۲۰ روزه دارو میخورم
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 بی بی چک نزدی؟؟ منفی بود چند روز پیش "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 من امروز موعدمه و درد پری دارم شدید تیروییید کم کارم و میدونم باردار نیستم چون تازه ۲۰ روزه د ... انشالله که باشی عزیزم "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 علائم پری و.حاملگی تقریبا شبیع همه اخه درد سینم کامل خوب شد "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
عالیه123 عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1569 انشالله که باشی عزیزم ان شالله تو هم باشی ولی کم کاره تیروویییدم میدونم نیس و پری الان مباد سراغم
mahdiyeee عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 706 ان شاءالله ک بارداری عزیزم، صبر کن چند روز ديگه دوباره یزن، ان شاءالله ک باردار باشی و پریود نشیصلوات میفرستم برات ان شاءالله حاجتتو میگیری یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 ان شالله تو هم باشی ولی کم کاره تیروویییدم میدونم نیس و پری الان مباد سراغم مطمعن باش این ماه نشی ماه دیگه حتما میشی اخه قرص تیروئید زود اثرشو میذاره "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 ان شاءالله ک بارداری عزیزم، صبر کن چند روز ديگه دوباره یزن، ان شاءالله ک باردار باشی و پریود نشی صل ... ممنونم عزیزم خیلی نگرانم فیبروم دارم دکتر هم گف زود باید باردار شی الانم میشه ماه چهار اقدام البته این ماه کلومیفن هم خوردم "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
عالیه123 عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1569 مطمعن باش این ماه نشی ماه دیگه حتما میشی اخه قرص تیروئید زود اثرشو میذاره وای خداکنه....من عدمم ۹.۳ بود
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 وای خداکنه.... من عدمم ۹.۳ بود میشی عزیزم اصلا نگران نباش تیروئید که اصلا چیزی نیس بخای بخاطرش نگران بشی "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
عالیه123 عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1569 میشی عزیزم اصلا نگران نباش تیروئید که اصلا چیزی نیس بخای بخاطرش نگران بشی ممنووون اگه بارداربودی خبرم کن حتماااااااااعزیز دلم
ساحل۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 563 ممنووون اگه بارداربودی خبرم کن حتماااااااااعزیز دلم حتما عزیزم توم اگه بودی خبری بده "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام