2777
2789
عنوان

بارداری

120 بازدید | 15 پست

خانما من پس فردا موعد پریودمه درد سینم با نوکشون دیگه تموم شده بنظرتون این ماه هم باردار نیستم؟کسی تجربه داشته؟ 

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز موعدمه و درد پری دارم شدید  تیروییید کم کارم و میدونم باردار نیستم چون تازه ۲۰ روزه د ...

انشالله که باشی عزیزم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
علائم پری و.حاملگی تقریبا شبیع همه 

اخه درد سینم کامل خوب شد

ان شاءالله ک بارداری عزیزم، صبر کن چند روز ديگه دوباره یزن، ان شاءالله ک باردار باشی و پریود نشی

صلوات میفرستم برات ان شاءالله حاجتتو میگیری

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
ان شالله تو هم باشی  ولی کم کاره تیروویییدم میدونم نیس و پری الان مباد سراغم

مطمعن باش این ماه نشی ماه دیگه حتما میشی اخه قرص تیروئید زود اثرشو میذاره

ان شاءالله ک بارداری عزیزم، صبر کن چند روز ديگه دوباره یزن، ان شاءالله ک باردار باشی و پریود نشی صل ...

ممنونم عزیزم 

خیلی نگرانم فیبروم دارم دکتر هم گف زود باید باردار شی الانم میشه ماه چهار اقدام البته این ماه کلومیفن هم خوردم

وای خداکنه.... من عدمم ۹.۳ بود 

میشی عزیزم اصلا نگران نباش تیروئید که اصلا چیزی نیس بخای بخاطرش نگران بشی

ممنووون اگه بارداربودی خبرم کن حتماااااااااعزیز دلم

حتما عزیزم توم اگه بودی خبری بده