2777
2789
عنوان

پوشک ارزون!

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 150 پست
من که دارم کهنه می بندم😁 چکار کنیم شیرخشکی هم هست نمیشه هم پوشک هم شیرخشک با این گرونی

منم ی هفته کهنش کردم ولی نمیتونم برسونم 

انقد شستم دستای خودم سوخت تاول زد !

😐 ده سال بچه نداشته باشین بهتر از اینه ک ی موجود بی گناهو بیارین بعد در برابر خواسته هاش بگین ندار ...

عزیزم اینجا جهان سومه مگه میشه مگه داریم اگر بچه مجبور باشه سنگم بخوره ولی ما بدون بچه نمونیم مگه نه ؟!؟ والا به خدا مجبورن بچه دار بشن ئیگه الانم مثل قرن سنگی کهنه سفید ببندن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول يه كيلو گوشت و بديم پوشك يه هفته برا بچه 😑

واقعا،من هنوز نینیم دنیا نیومده فعلا دو بسته خریدم خیلی زور داره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من رو بگو همه شرایط بارداری رو داشتم و برای بچه ی دوم اقدام کردم و‌بعد یازده ماه باردار شدم ،اما الا ...

شوهرتون همینطوری بیکاره الان؟؟؟

اره کسی از اینده خبر نداره ولی برنامه ریزی بهتره در جواب اون خانومی که گفتن چون پول نداریم نباید بچه بیاریم

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

من بارلی میبندم به پسرم😥همه چی خریدم براش مولفیکس مای بیبی کانفی پمپرز ببم مرسی واسه تنوع😄😄😄

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
عزیزم اینجا جهان سومه مگه میشه مگه داریم اگر بچه مجبور باشه سنگم بخوره ولی ما بدون بچه نمونیم مگه نه ...

اتفاقا منم تو ی تاپیک گفتم ایران اینجوریه زن یعنی بچه اوردن ! نمی۴همن ک من دو بار سقط داشتم مادر شوهرم دنیار و رو سرم خراب کرد اون موقع هم میگفتم بابا نمیشه پول نداریم تیکه تیکه ام کردن

شوهرتون همینطوری بیکاره الان؟؟؟ اره کسی از اینده خبر نداره ولی برنامه ریزی بهتره در جواب اون خانومی ...

الان‌ دقیقا ی ماه و بیست روزه بیکاره ..خدا کنه ی‌کار خوب پیدا شه ...سخته وجدانن