2777
2789
عنوان

پوشک ارزون!

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 150 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا منم تو ی تاپیک گفتم ایران اینجوریه زن یعنی بچه اوردن ! نمی۴همن ک من دو بار سقط داشتم مادر شوه ...

خب شما گوش نمیدادی مگه میتونست چیکار کنه بچه گناه نداره وقتی شرایط مطلوب نیست به دنیا بیاد

روزی دو الی سه بار میشورم، دیگه چاره چیه

بچه خودش کلی وقتو انرژی مادرو میگیره میگم که من حاظر بودم از همه چیز مایه بذارم ولی پوشک بخرم واقعا مادر افسردگی میگیره بخواد وقتشو برا شستن کهنه بذاره

استارتر چرا بسته های بزرگ نمیخری بجای اینکه هر سه روز بخری حداقل تا یک هفته ۱۰ روز میمونه

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
😐 ده سال بچه نداشته باشین بهتر از اینه ک ی موجود بی گناهو بیارین بعد در برابر خواسته هاش بگین ندار ...

عزیزه من مثل اینکه تو ایران زندگی نمیکنی

اینجا کشور نرسیدن هاست. اگه بخوای بشینی به امید روزی،که پولدار بشی بچه بیاری به این دنیا سنت قد نمیده.

ما هم دوس داریم در شرایط بهتر بچه بیاریم.اما تو این کشور هیچوقت شرایط بهتر نمیشه

با این وجود به عنوان پدر و مادر از جون مایه میزاریم بدا بچمون

این درست نیست که اینجور ناعادلانه بگی اول به فکر این چیرا باشین بعد بچه بیارین. اونموقع ما خواستیم بیاریم بطور مثال این پوشک ۱۵ تومن بود اما الان ۳۰ تومنه

مشکل فکر ما نیست مشکل این نظامه

دوس جونا لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستین...ممنونم😔😔
کل زندگیمونو دادیم ! ب مای بیبی حساسیت داره  داشته باشه مریض نیستم ک ببندم خپ عوضش میکنم! ای ...

عزیزم فک نکن گرونا خیلی خوبن بستگی به بچت داره 

مثلا من پسرم پمبرز ببندم اگزماش تشدید میشه ولی ببم ۸تومنی بهش عالی میسازه

خب شما گوش نمیدادی مگه میتونست چیکار کنه بچه گناه نداره وقتی شرایط مطلوب نیست به دنیا بیاد

اون موقع بازم از الان بهتر بود همش بهم میگفتن باید زودتر بیاری والا دگ‌نمیتونی و فلان! 

دوسال افسردگی گرفتم

مای بیبی حساسیت داره  ولی ببم و امتحان میکنم

ان شالله که بهش بسازه و اذیت نشه 

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
من شرایطشو دارم ولی گیرِ مامانم هستم دوس دارم همه جا با مامانم باشم اونم نمیتونه بیاد متاسفانه

اهان نه من مشکلی ندارم فقط چون شوهرم وکیله و خب قوانین دو کشور جدا هم یکی نیست که فقط میتونه اونجا استاد دانشگاه بشه برادرم انگلستانه داره تحقیق میکنه اونجا ببینم اگر جایی رسید انشااللهمیریم تا عید 98

عزیزم اینجا جهان سومه مگه میشه مگه داریم اگر بچه مجبور باشه سنگم بخوره ولی ما بدون بچه نمونیم مگه نه ...

دقیقا همینطوره همه بر این اساس که خدا بزرگه 

بچه روزی رسونه دارن بچه میارن که نسل خودشونو افزایش بدن 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦