2777
2789
عنوان

پوشک ارزون!

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 150 پست
منم دیشب شوهرم مولفیکس خرید ٧٠ هزار😢😱 ده هزار تومن گرون تر شده..  خداییش زور داره😅

جدی؟مگه سی و پنج تومن نبود چه خبره؟من سایز شش واسه دخترم تقریبا دو سه ماه پیش خریدم سی و پنج.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همين و بگو انگار چون نداريم بابد بميريم يا نياريم 

😐

ده سال بچه نداشته باشین بهتر از اینه ک ی موجود بی گناهو بیارین بعد در برابر خواسته هاش بگین نداریم!

اول پس انداز کنین بعد به فکرش باشین 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
😐 ده سال بچه نداشته باشین بهتر از اینه ک ی موجود بی گناهو بیارین بعد در برابر خواسته هاش بگین ندار ...

من رو بگو همه شرایط بارداری رو داشتم و برای بچه ی دوم اقدام کردم و‌بعد یازده ماه باردار شدم ،اما الان می‌دونی چیشد ؟ یهو همه چی از دستمون رفت و شوهرم بیکار شد ک نون شب رو به زور می‌خوریم ،،،میخوام بهت بگم ک هیچ کس از آینده خبر ندارع ک بخواد با برنامه ریزی پیش بره ،من رفتم چیشد ببین الان همش نگران به دنیا اومدن بچه ام و پیش دبستانی پسرم ک کلی پول وسایل و ثبت نام و لباس فرمشه ...حتی خریدای این بچه تو راهی رو هم تموم نکردم ....ولی خدا کریمه ...بازم شکرش ،هیچی بی حکمت نیست...

عزیزم من مای بی بی میگیرم سایزچهارسیزده وهفتصدخواهرشوهرم  ببم میگیره هشت ونیم

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢

والا من هربار 5تا بسته مای بی بی میخرم

تا عید میخریدم 5تا100 ت 

الان 6تا خریدم 167هزار تومن

مگه چقدر ازعید میره؟؟؟؟؟؟

بخدا دیگه شبام بچمو پوشک نمیکنم

الانم دارم یادش میدم جیششو بگه

این 6تا تموم شه دیگه نمیخرم

دوباره میسازمت💪

من از اول مای بیبی گذاشتم

الان ۳۲ تاییشو میخریم ۲۶۵۰۰

البته فک کن همینو میخریدیم ۲۰۵۰۰ هی گرون شد

حالا بازم گرون میشه.