2777
2789
عنوان

تناسب قد

209 بازدید | 22 پست

سلام دوستاي گلم..بچه ها من با يه پسري يه سال دوستم هفته ديگه قرار بياد خواستگاريم ...از اول تو يه چيزي خيلي دو دل بودم ولي هيچوقت به روي خودم نياوردم اونم قد بود.قدش كوتاهه!من قدم ١٦٤ و اون قدش ١٧٢ هست ...چيكار كنم بنظرتون؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که😮😮

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

اگه بقیه ملاک هاتو داره خب یکی رو نداشته باشه مهم نیست 

یعنی الان شما عاشقش نیستی؟چون اگه عاشقش بودی و دوسش داشتی قدش مهم نبود برات

منم قد برام  مهم بود و اگه کسی قدش کوتاه بود از اول وارد رابطه نمیشدم کاملا مطمین بودم که قد برام یه ملاک جدی هست و وارد رابطه نمیشدم تا نکنه عاشق بشم و و از ملاک قد کوتاه بیام...

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

درسته نسبت به سایر پسرا کوتاه

ولی باید به قد خودت بسنجی بهت میاد دیگه

اگ توقع داری یک قد۱۹۲بیاد بگیرتت

سخت در اشتباهی چون اون باید بیاد منو بگیره ک ۱۷۳هستم😂😂😂😂

والسلام...خوشبخت بشی بروووووو حالشو ببر

یا رب نظر تو برنگردد...برگشتن روزگار سهل است
درسته نسبت به سایر پسرا کوتاه ولی باید به قد خودت بسنجی بهت میاد دیگه اگ توقع داری یک قد۱۹۲بیاد بگ ...

😂😂😂😂😂

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56