2777
2789
عنوان

تناسب قد

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

_اليان_عشق كه كلا بنظرم وجود نداره ولي خب چون تو محل كار اشنا شديم و ديدم پسر چشم پاك و خانواده داريه دوست شدم باهاش.من از اول قد برام مهم بود اما هي خودمو سرزنش ميكردم كه قد هيز مهمي نيست.اخلاقي هم نميتونم بگم فوق العادس بالاخره همه يه سري ايراد دارن كه ايشون هم از اين قاعده مستثني نيست 

درسته نسبت به سایر پسرا کوتاه ولی باید به قد خودت بسنجی بهت میاد دیگه اگ توقع داری یک قد۱۹۲بیاد بگ ...

حرفتون کاملا درسته، داداش من ۱۹۰ قدشه ولی نمیدونم چرا یه ۱۶۰ سانتی رو گرفت

... و من به تو ایمان دارم...
كوارتز شما خب كلا قد بلندين و مشكلي نيست من مشكلم كوتاهيه قده نه تفاوت قدي من و اون.دوست داشتم قدش ح ...

عزیزممم، منم خیلی قد و هیکل برام مهم بود، همیشه میگفتم شهرم باید عرض شونه هاش اینقدر پهن باشه که از در تو نیاد🤣🤣🤣🤣، ولی شوهرم اینقدر لاغره که حد نداره، ولی باور میکنی الان اصلا دیگه برام‌ مهم نیست، خوبیهای طرف رو بذار یه طرف بدیها یه طرف، ببین وزنه گدوم طرفه، بعد از اون قد رو هم‌ لحاظ کن

... و من به تو ایمان دارم...
حرفتون کاملا درسته، داداش من ۱۹۰ قدشه ولی نمیدونم چرا یه ۱۶۰ سانتی رو گرفت

واااای 😟

اینطوری میکنن که ما با مشکل قد مواجه میشیم دیگه

یا رب نظر تو برنگردد...برگشتن روزگار سهل است