آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 عنوان کم شدن خونریزی ماهانه علتش چیه؟ 271 بازدید | 11 پست بچه ها من بین سیکلهام فاصلش کم شده قبل 28 روز بود الان سه هفته یه بار پریودمولی خونریزیم خیلی کمهفقط روز اول پیوسته است به میزان خیلی خیلی کمتر از سابقبقیه روزهام در حد لکه بینی و تمامسه ماهه اینطور شدمنمیدونم چرا به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا! 1397/05/19 | 08:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6339 برای من که اینطور شده بودم...بعدش آزمایش ذخیره تخمک دادم..گفتن ذخیره تخمک نداری و دچار یائسگی زودرس شدی....انشالله که برای شما اینطور نباشه الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38989 منم اینطوری ام فکر کردم دارم یائسه زودرس میشم رفتم سریع ازمایش گفتن چیزی نیست
آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 برای من که اینطور شده بودم...بعدش آزمایش ذخیره تخمک دادم..گفتن ذخیره تخمک نداری و دچار یائسگی زودرس ... آزمایش ذخیره تخمک چطوری انجام میشه؟ به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6339 آزمایش ذخیره تخمک چطوری انجام میشه؟ برای من تو مرکز ناباروری آزمایش رو گرفتن الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 برای من تو مرکز ناباروری آزمایش رو گرفتن منظورم اینه که آمزایش خونه یا چیز دیگه ای به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6339 منظورم اینه که آمزایش خونه یا چیز دیگه ای آره آزمایش خون هست الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
golmari عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 بايد بري دكتر و ازمايش بدي قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
parmisjoonam عضویت: 1393/04/19 تعداد پست: 1196 خانما شما چن سالتونه که فکر کردین دچار یائسگی زودرس شدین؟وای منم خونریزی ماهانم کم شده ولی اصلا فکرم به یائسگی زودرس نرسیده بود
آیگین3 مدیر استارتر عضویت: 1390/07/28 تعداد پست: 4394 خانما شما چن سالتونه که فکر کردین دچار یائسگی زودرس شدین؟وای منم خونریزی ماهانم کم شده ولی اصلا فکرم ... من 36 سالماصلا ذهنم به سمت یاسگی زودرس نرفتچون سابقه تنبلی تخمدان دارم فکر کردم ئاسه اونهالان سرچ کردم شاید هم تیروئید کم کار شدهیا استرس یا ورزش زیادکلی عامل داره به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
parmisjoonam عضویت: 1393/04/19 تعداد پست: 1196 من 36 سالم اصلا ذهنم به سمت یاسگی زودرس نرفت چون سابقه تنبلی تخمدان دارم فکر کردم ئاسه اونه الان ... من ۲۷سالمه خیلی ترسیدم گفتن یائسگی زودرس.خیلی وقته اینطوری شدم ولی فک کردم زیاد مهم نیست ولی تیرویید هم دکتر گفت مشکوکه ازمایش بده حالا شما گفتین میگن شاید دلیلش همونه.