2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید توی تاپیکت سوال میپرسم ولی شما تجربه بارداری داشتی؟اگه داشتی علائم اول بارداریت چی بوده؟

علائم من دل درد و کمر درد شدید طوری که هر آن حس میکردم پریود شدم سینه هام سفت و درد ناک بودن ترشح سفید به رنگ شیر هنوزم دارم ضعف و خستگی بیش از حد 

آخه امروز دقیقا ده روزه عقب انداختم روزی که سه یا چهار روز بود که عقب انداخته بودم بی بی منفی بود علائم خاصی ندارم فقط گاهی فک میکنم داره پری میاد مخصوصا اون روزایی که منتظر پری بودم و وقتش بود همش حس میکردم پریود شدم ولی فقط ترشح شیری رنگ و بسیار غلیظ

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
آخه امروز دقیقا دخ روزه عقب انداختم روزی که سه یا چهار روز بود که عقب انداخته بودم بی بی منفی بود عل ...

دوباره بی بی چک بزن شاید لقاح دیر صورت گرفته دعا میکنم به همین وقت عزیز خدا بچه سالم بذاره تو بغل هردومون

علائم من دل درد و کمر درد شدید طوری که هر آن حس میکردم پریود شدم سینه هام سفت و درد ناک بودن ترشح سف ...

وای پانیذ عزیزم منم این علائم رو دارم ولی سینه هام درد نمیکنه گاهی خیلی کم تیر میکشه آخه من توی پریودهامم حتی سینه هام درد نمیکرد فقط میخارن 

دوباره بی بی چک بزن شاید لقاح دیر صورت گرفته دعا میکنم به همین وقت عزیز خدا بچه سالم بذاره تو بغل هر ...

قربون اون دل پاکت ممنون از دعای قشنگت الهی آمین

درد نه  اما وقتی میرم دستشویی واس ادرار ی حالتی ام که انگار الان رحمم از جا کنده میشه😑😑😑😑

عزیزم حتما یه دکتر برو چون به احتمال زیاد عفونت داری از باردار نبودنت مطمئنی؟

وای پانیذ عزیزم منم این علائم رو دارم ولی سینه هام درد نمیکنه گاهی خیلی کم تیر میکشه آخه من توی پریو ...

انشالله بارداری عزیزم علائمت مخصوصا ترشح رنگ شیر نشونه بارداریه حتما همین امروز تست بزن یا برو آزمایش 

عزیزم حتما یه دکتر برو چون به احتمال زیاد عفونت داری از باردار نبودنت مطمئنی؟

اره ی خرده که عفونت دارم 

خیلی ام رعایت میکنم اما خوب میشم و باز میاد سراغم😑