2789
انشالله بارداری عزیزم علائمت مخصوصا ترشح رنگ شیر نشونه بارداریه حتما همین امروز تست بزن یا برو آزمای ...

باور کن بی بی چک میبینم گریه م میگیره حتی شده یکساعت فقط خیره شدم بهش اما انگار نه انگار همش یه خطه از بی بی چک هراس دارم آز که دیگه هیچی راستی شما الان بارداری؟  

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
اره ی خرده که عفونت دارم  خیلی ام رعایت میکنم اما خوب میشم و باز میاد سراغم😑

ببین عزیزم شما هر ماه بعداز قاعدگیت یک روز در میان بشین توی محلول آب و سرکه البته این دیگه متداول ترین درمانه درمان های تخصصی دیگه هم هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله بارداری عزیزم علائمت مخصوصا ترشح رنگ شیر نشونه بارداریه حتما همین امروز تست بزن یا برو آزمای ...

البته جز این علائم دیگه هیچ علامتی ندارم این منو نگران میکنه 

باور کن بی بی چک میبینم گریه م میگیره حتی شده یکساعت فقط خیره شدم بهش اما انگار نه انگار همش یه خطه ...

بله عزیزم باردارم بعد از سه سال. انتظار .درکت میکنم منم وقتی بی بی مثبت شد باور نمیکردم حتی وقتی ازمایش دادم و مثبت بود هم باور نمیکردم شوکه شده بودم فکر میکردم همه میخوان بهم روحیه بدن. 

حق با پانیذ جونه عزیزم حتما پیش یه پزشک برید و یه دوره دارو خودتو شوهرت مصرف کنید منم دقیقا روزای اوایل عروسیم عفونت کردم که بقول پزشکم سوغات ماه عسلم بود یه دوره دارو برای هم من و هم همسرم داد و دیگه هیچوقت عفونت نگرفتم