2777
2789
عنوان

کاش میشد که بشه....

354 بازدید | 46 پست

بچه ها من رفته بودم با فامیلامون پارک، یکی از فامیلامونم بود که از بچگی دوسش داشتم و خیلییییی به نظرم پسر خوبی میومد اما نشد که بشه دیگه.... خلاصه داشتیم یه بازی میکردیم من افتادم با اون، انقد خوب بود تو بازی نه جوش اوورد نه عصبانی شد، بازیمون پانتومیم بود، اگه شوهرم بود کلی شلوغ کاری میکرد و اعصابمو به هم میریخت....

چرا زندگی انقد نامرده.... 😖😖

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نكن مادر الان مقايسه نكن 

بعد از ازدواج تا جايي ميشه بايد چشاتو ببندي 

همه ما يه خواستگاري داشتيم ك الان ميفهميم چه غلطي كرديم بله نداديم 

حس ميكنيم بين اون همه ميره پيازو انتخاب كرديم 

ولي حالا ك شده بيخيال مقايسه شو دراينده خطرناك ميشه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
زیر یه سقف فقط میشه آدما رو شناخت بازندگی کردن باهاشون..

😖😖 نمیدونم شاید

هرچند این فامیل نزدیکمونه و خیلی خوب میشناسمش

بیخیال تو فکرش نرو تو فقط یکی دو ساعت با اون بودی حتما ضعفای زياديم داره آدم تا با کسی زیر یه سقف نره نمیتونه بشناسه

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
نكن مادر الان مقايسه نكن  بعد از ازدواج تا جايي ميشه بايد چشاتو ببندي  همه ما يه خواستگا ...

مقایسه نمیکنم هیچ وقت ولی این دفعه حس کردم چقدر خوبه که اروم صحبت میکنه این، عصبانی نمیشه، حساس نمیشه ....

منم خیلی وقتا مقایسه میکنم

شوهرمو با خواستگارایی که همچنان در ارتباطیم خانوادگی با هم...

در نگاه اول میگم وای چه خریتی کردم زن به قول دوستمون این پیاز شدم...

بیشتر که فک میکنم میبینم ظاهرا خوبه طرف

اما اخلاقایی داره که من نمتونم اونارو هیچ مدلی تحمل کنم

همین مال خودم بهترینه

یه وقتاییم این فکرا برا افسردگیه

من همون Helma هستم.
مقایسه نمیکنم هیچ وقت ولی این دفعه حس کردم چقدر خوبه که اروم صحبت میکنه این، عصبانی نمیشه، حساس نمیش ...

اون اگه عصبانی بشه که هیییچ

دلیلی نداره 

شوهرت با تو راحته که حسشو بروز میده

اون چی؟اون که نمتونه عصبانیم بشه بگه

من همون Helma هستم.