2777
2789
عنوان

اپلیکاتور 😫

26462 بازدید | 36 پست

خانوما من اولین بارمه دارم استفاده میکنم.اندازه دو بند انگشت فرو کردم تو واژن ولی بیشتر از این نمیتونستم بکنم داخل درد داشت انگار جلوش چیزی بود.چرا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای اینکه میترسی خودتو منقبض میکنی، بگو شوهرت آروم این کارو کنه، تو هم کاملا خودتو شل کن وگرنه میخراشه خون میاد، اگه خودتو شل کنی اصلا حس نمیکنی، من خودم جرات ندارم اینکارو کنم

یه کم بالا و پایین تر میکردی تقریبا کامل باید بره تو دارو نزدیک دهانه رحم باید تخلیه بشه

هی می‌چرخوندم بره تو ولی نمی‌رفت ممکنه واسه اظطراب باشه؟ آخه نزدیک عادت ماهیانمه و داخل واژن خشکه و میسوزه

هی می‌چرخوندم بره تو ولی نمی‌رفت ممکنه واسه اظطراب باشه؟ آخه نزدیک عادت ماهیانمه و داخل واژن خشکه و ...

سر اپلیکاتور رو یکم روغن زیتون بزن هم نرم میکنه هم خودش قاتل عفونت و زخمه . چون ترشح نداری واسه همون اذیتت کرده . دراز بکش و پاهاتو کامل باز کن به سمت بالا تا اذیتت نکنه 

هیچ  
آخ آره اه اه.تازه معاینه که بدتره با اون دستگاهه کلفتش😫☹️

یبار سیر بزار خیلی خیلی خوبه خارش و سوزش و عفونت و کامل رفع میکنه چند،شب بزاری خاصیت ضدعفونی کننده ی بالایی داره

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...