2777
2789
عنوان

اپلیکاتور 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 26651 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من که میترسم، اپلیکاتور زیاد استفاده کردم ولی هربار شوهرم اینکارو کرد، فقط خودتو شل کن

اتفاقا اصرار داشت بده من بزارم. گفتم الان دردم بگیره گوش نمیده میکنه تا ته زخمم میکنه 

من تاحالا ده بار بیشتر معاینه شدم فقططططط بخاطر منقبض کردنه که همه دردشون میاد، من خودمو شل میکنم، ا ...

نمیدونم چرا همش حس میکنم من بعد ازدواج واژینیسم دارم 😐

یعنی دست خودمم نیست هاا مدام این فکرو میکنم

اتفاقا اصرار داشت بده من بزارم. گفتم الان دردم بگیره گوش نمیده میکنه تا ته زخمم میکنه 

نه اصلا اینطور نمیشه، فقط خودتو شل کن، پس اپلیکاتور قرصو بزاری چیییی؟!اون فاجعه ست😞😞😞فقط باید یکی دیگه برات بذاره

نمیدونم چرا همش حس میکنم من بعد ازدواج واژینیسم دارم 😐 یعنی دست خودمم نیست هاا مدام این فکرو میکنم

منم این فکرو میکردم، ولی اینطور نشد، اگه شوهرت رمانتیک باشه و هردوتون تو اون لحظه آرامش داشته باشن و با عشق اون کارو کنید مطمئن باش همچین چیزی پیش نمیاد😊😊

نمیدونم چرا همش حس میکنم من بعد ازدواج واژینیسم دارم 😐 یعنی دست خودمم نیست هاا مدام این فکرو میکنم

من نسبت به معاینه و اپلیکاتور و بعصی پزیشنهای سخت واژیمونیسم دارم

من نسبت به معاینه و اپلیکاتور و بعصی پزیشنهای سخت واژیمونیسم دارم

من به اینک خیییلیییی ببخشید ببخشید چیزی وارد شه فک.میکنم شدیدااا بدم میاد و بعدش ناخوداگاه منقبض میشم😐😐😐

واسه همین فک.میکنم واژینیسم دارم 

یبار سیر بزار خیلی خیلی خوبه خارش و سوزش و عفونت و کامل رفع میکنه چند،شب بزاری خاصیت ضدعفونی کننده ی ...

بو نميگيره؟😶🤭

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁