2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری لیلا جونم؟؟ والا بخدا همونه باور کن. شایدم خانوم جلسه ایه هست.الان بهم میاد میگه دهنتو ببند. ...

مرسی خوبم فدات بشم 😘😘😘😘😘😘

😂😂😂😂😂😂😂😂😂  تو چه تاپیکی این رو گفته؟ اگه توهین کرده  بهت بگو پوستش رو بکنم 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
مرسی خوبم فدات بشم 😘😘😘😘😘😘 😂😂😂😂😂😂😂😂😂  تو چه تاپیکی این رو گفته؟ اگه توهین کرده & ...

یکی تاپیک زده من حامله بودم؛شوهرمم مست بوده؛منو کتک زده.بعد یکی گفته مگه ما کنیزیم که همه کارا رو بکنیم بعد تو سری بخوریم؟بعد اومده نوشته فرق زن با کنیز چیه؟

A bitter ending is always better than an endless bitterness
لیلا دست بزنت خوبه ها😂😂

آره بابا.لیلا اینجا به همه آموزش دفاع شخصی میده.فک کنم مربیشه.

تازه تا حالا اینقدر شوهرش ازش کتک خورده که چندبارشو راهیه بیمارستان شده و کار به گچ گرفتن کشیده😂😂😂😂😂😂😂😂

لیلا دست بزنت خوبه ها😂😂

😂😂😂😂😂😂 

نه واقعا باور کن، درسته یکم اخلاق تندی دارم اما هیج وقت دست بزن نداشتم، اما خیلی رک هستم البته محترانتخ حرفم رو میگم، و بدی رو با بوی و خوبی رو با خوبی جواب میدم، باور کن درسته رزمی کارم ولی اهل کتک زدن نیستم،  اما همچین فردی رو شک دارم توهین نکرده باشه، و استار تر رو خیلی دوسش دارم 

😂😂😂😂😂😂  نه واقعا باور کن، درسته یکم اخلاق تندی دارم اما هیج وقت دست بزن نداشتم، اما خیلی ...

وای من فداتشم لیلا جونم.چقدر تو ماهی😘😘😘

منم خیلی دوست دارم عزیز دلم😍😍😍😍

وای من فداتشم لیلا جونم.چقدر تو ماهی😘😘😘 منم خیلی دوست دارم عزیز دلم😍😍😍😍

دورت بگردم من 😘😘😘😘😘😘😘😍 

خودت که ماه تری، 😘😘😘😘😘❤