2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما اصل حرفت درسته ها ولی اینکه الفاظی مثل بیشعور رو برای افرادی که یه جور دیگه فکر میکنن( حتی اگر اون جور از نظر شما خیلی ناجور باشه) خودش یه استایل کاملا جهان سومیه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
تو نی نی سایت اینجوریه اکثر تاپیک ها هم دروغه واسه پربازدید شدن. وگرنه اطراف من که اینجوری نیس!

ولی متاسفانه تو اطراف منم این مشکلات زیاده.من دوستم وکیله و از زنایی میگه که موقعی که میان دادگاه حتی یه نقطه ی سالمم تو بدنو صورتشون نیست😢😢😢😢😢

A bitter ending is always better than an endless bitterness
عزیزم شما اصل حرفت درسته ها ولی اینکه الفاظی مثل بیشعور رو برای افرادی که یه جور دیگه فکر میکنن( حتی ...

بله شما کاملا درست میگید👏👏👏

ولی با این حرفش شان و احترام به زنو زیره سوال برده.به نوعی به تمام زنا توهین کرده

والا میان تاپیک میزنن در مورد مردا که زنا از راه بدرشون میکنن میری کامنت میزاری که همه چی به حجاب و پوشش نیست مردا خودشون این کارن البته بعضی از مردا جسارت نشه.بعد خود استارتر وچنتای دیگه میان میریزن سرت و پشیمونت میکنن خودشونم توهین میکنن آخر سر تورو مقصر میکنن و میرن .منظورم اینه که تا ما یه تعداد خانم داریم که همه چیو میندازن گردن هم جنس خودشون وبه حمایت از مردا بلند میشن ما به هیچ جا نمیرسیم به جای حمایت از هم یا وارد خونه زندگی یه زن دیگه میشن و زندگیشو تلخ میکنن یا حرفایی میزنن بر علیه خودشون

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

بیشعوری میدونین چیه؟! اینک تو کار دیگران تو عقاید نظرات دیگران دخالت کنید این ی نمونه از جهان سومی بودنه به ما چه ک طرف چیه چیکارس زندگیش چجوریه زن سالاریه یا مرد سالاری هرکی کلاه خودشو نگهداره .بعدشم استارتر عزیز وقتی طرف دلش واسه خودش نمیسوزه شما چرا دل میسوزونی ...بعدشم مرد ستیزی اصلا درست نیست تعادل باید باشه زندگی ک میدون جنگ نیست عشق محبت علاقس ک براساس اینا زن و مرد تو زندگی باهم کنار میان ی بار این یبار اون...تعادل باید برقرار باشه...ن زن ستیزی نه مرد ستیزی...و باز تو نظرات و طرز زندگی دیگران دخالت نکنیم به ما ربطی نداره

بیشعور نباشیم…  
بله شما کاملا درست میگید👏👏👏 ولی با این حرفش شان و احترام به زنو زیره سوال برده.به نوعی به تمام ز ...

عزیزم زنهایی که این جور تفکرات رو دارن بیشعور نیستن ، قربانی هستن ، قربانی فرهنگ و محیط خیلی خشک و ترسناک و خبیثی که شاید اگه من و شما هم گرفتارش بودیم خودمون رو در حد کنیز میدیدیم 

تغییر دادن این شرایط هم کار طولانی و لازمه اش ارتقا فرهنگ و آموزش یک نسل هست تا سالها بعد نتیجه اش رو ببینیم و همینکه خانمهایی مثل شما سعی میکنن همنوعشون رو آگاه کنن قدم بزرگیه

اما فراموش نکن فقط با همدلی و آموزش این کار شدنیه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بیشعوری میدونین چیه؟! اینک تو کار دیگران تو عقاید نظرات دیگران دخالت کنید این ی نمونه از جهان سومی ب ...

شما کاملا درست میگید👌👌👌

آفرین به شما.

شما راست میگین؛وقتی طرف میگه مگه من با کنیز چه فرقی دارم؟؟چرا من حرص بخورم...!!؟

شما کاملا درست میگید👌👌👌 آفرین به شما. شما راست میگین؛وقتی طرف میگه مگه من با کنیز چه فرقی دارم؟ ...

دقیقا هیچی ارزش نداره ک ذهنتو بخوایی بخاطرش درگیر کنیو وقت بزاری براش...

بیشعور نباشیم…  
عزیزم زنهایی که این جور تفکرات رو دارن بیشعور نیستن ، قربانی هستن ، قربانی فرهنگ و محیط خیلی خشک و ت ...

وای چقدر حرفاتون به دلم نشست😃😃😃

بخدا اگه تعداد خانومایی که مثل شما اینقدر درک و فهمشون بالا بود تو جامعه زیاد بود،فرهنگ ما در حد اونا میشدن

لیاقت همچین زنی کتک خوردهنه؛تو سری خوردنه؛توهینه؛تحقیره؛خشونته

سلام فکر کنم این همون زن یزدیه باشه، که تو تلویزیون بود😂😂😂😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
دقیقا هیچی ارزش نداره ک ذهنتو بخوایی بخاطرش درگیر کنیو وقت بزاری براش...

مرسی از راهنمایی های مفیدت.برای من که صحبت شما و خانومه mesi7(اگه درست نوشته باشم)خیلی درس گرفتم.

سلام فکر کنم این همون زن یزدیه باشه، که تو تلویزیون بود😂😂😂😂

چطوری لیلا جونم؟؟

والا بخدا همونه باور کن.

شایدم خانوم جلسه ایه هست.الان بهم میاد میگه دهنتو ببند.حرف نزن دهنتو ببند.

بخاطر همین زبونه درازته... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂