maryam_golgoly مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 248 عنوان چرا اون تاپیک یهو تعطیل شد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست داشتم تاپیک "خیانت شوهرم و درد و رنج من "که جزو پر بازدید ها بود رو میخوندم یهو تعطیل شدیکی بیاد بگه آخرش استارتر چیکار کرد؟هرکی خونده بگهموندم تو فکرش 1397/05/18 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 چقدر اعصابمون ریخت به هم واسش. نگو همش چاخان بوده. واقعا چجوری با اعصاب آدم بازی میکنن😐 دلم میخواد خفش کنم بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
maryam_golgoly مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 248 چقدر اعصابمون ریخت به هم واسش. نگو همش چاخان بوده. واقعا چجوری با اعصاب آدم بازی میکنن😐 دلم ... باورت میشه دلم یه حالی شد و قلبم درد گرفتواقعا چقدر بعضی ها بی وجدانن
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 باورت میشه دلم یه حالی شد و قلبم درد گرفت واقعا چقدر بعضی ها بی وجدانن منم تپش قلب گرفتم یه جاهاییش تا دو ساعت پیش همش فکرم پیشش بود. یه قلپ آب میخورم یه دونه فوش میدادم به شوهرش. چقدر ساده ایم ما واقعا 😏 بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
maryam_golgoly مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 248 منم تپش قلب گرفتم یه جاهاییش تا دو ساعت پیش همش فکرم پیشش بود. یه قلپ آب میخورم یه دونه فوش میدادم ب ... آره واقعا چقدر ما ساده ایم
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 آره واقعا چقدر ما ساده ایم ولی آدم انگار نمیتونه نخونه دوس داره یه جوری بهشون دلداری بده من اگه هزار تا تایپیک خیانت دیگه ام بزنن میرم میخونم واقعا دست خودم نیس انگار. آخه آدم نمیدونه کی دروغ میگه کی راست بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
maryam_golgoly مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 248 ولی آدم انگار نمیتونه نخونه دوس داره یه جوری بهشون دلداری بده من اگه هزار تا تایپیک خیانت دیگه ام بز ... مثه منمیدونم کارم اشتباهه ولی بازم می رم میخونم
بامشاد عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 6415 تو تا آخرش خوندی یا نه؟ بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕