خیلی دلم گرفته خیلی شوهرم سر این ک من یه بچه میخوام مسخرم میکنه ب ذوق و شوقاي من توهین کرد میگه همش فکر اینی چن تا خط بیفته ...دلم شکسته...الانم راحت خوابیده ...نمیدونم چیکار کنم ...
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم مردا همشون بی احساسن! اونایی هم ک میگن وای همسر من اینجوری نیست،مردشون داره براشون فیلم بازی میکنه! خدا نکنه مرد سرما بخوره،انگار ایدز داره.حالا زن هرچیش بشه مهم نیست از دیدشون
سلام خانمی چرا اشتباه فکر می کنی شوهرت تو رو دوست داره ودلیل مسخرش اینه که تو منصرف بشی آخه آقایون دلشون می خواد باخانم هاشون یه مدت خوش بگذرونن ووجود بچه رو اول زندگی مزاحم میدونن
سلام خانمی چرا اشتباه فکر می کنی شوهرت تو رو دوست داره ودلیل مسخرش اینه که تو منصرف بشی آخه آقایون دلشون می خواد باخانم هاشون یه مدت خوش بگذرونن ووجود بچه رو اول زندگی مزاحم میدونن
خب شما هم بیخیال باش و اهمیت نده . هروقت پریودیت عقب افتاد برو ازمایش . تو چرا خودتو اذیت میکنی.&nbs ...
آخه دوروز عقب انداختم تست زدم منفی بود یه حاله خيييييلي کمرنگ اگه زیاد توجه میکردی بود حتی خودشم دید میگم پول بده بزم ازمايش خيالم راحت شه میگه نه باشه یه ماه دیگه اعصابمو خورد میکنه