2777
2789
عنوان

شوهر بد

373 بازدید | 23 پست

خیلی دلم گرفته خیلی شوهرم سر این ک من یه بچه میخوام مسخرم میکنه ب ذوق و شوقاي من توهین کرد میگه همش فکر اینی چن تا خط بیفته ...دلم شکسته...الانم راحت خوابیده ...نمیدونم چیکار کنم ...

خدایا شکرت ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مردا همشون بی احساسن!
اونایی هم ک میگن وای همسر من اینجوری نیست،مردشون داره براشون فیلم بازی میکنه!
خدا نکنه مرد سرما بخوره،انگار ایدز داره.حالا زن هرچیش بشه مهم نیست از دیدشون

سلام خانمی چرا اشتباه فکر می کنی شوهرت تو رو دوست داره ودلیل مسخرش اینه که تو منصرف بشی آخه آقایون دلشون می خواد باخانم هاشون یه مدت خوش بگذرونن ووجود بچه رو اول زندگی مزاحم میدونن

خب چرا دلت شکست؟حتما اینقد حرف بارداری رو زدی خسته شده دیگه

شاید میخواسته تو رو از استرس و فکر بچه خلاص کنه

اونایی که شوهراشون هر بار میفهمنن زنشون حامله نیست شروع میکنن به لجبازی گیر دادن چی باید بگن

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

سلام خانمی چرا اشتباه فکر می کنی شوهرت تو رو دوست داره ودلیل مسخرش اینه که تو منصرف بشی آخه آقایون دلشون می خواد باخانم هاشون یه مدت خوش بگذرونن ووجود بچه رو اول زندگی مزاحم میدونن 

میگه فک کرده حاملگی ب این راحتياس همش تست ميخره😖😖😖

خب شما هم بیخیال باش و اهمیت نده . هروقت پریودیت عقب افتاد برو ازمایش . تو چرا خودتو اذیت میکنی. 

اگه شوهرت مثل بقیه مروا بهت سرکوفت میزد و همش بهت استرس میداد بهتر بود ؟

ولش کن بیخیال خودتو اذیت نکن مردا همشون بلدن تو ذوق ادم بزنن توام مثل اون بگیر بخواب ب حرفاش توجه نک ...

همیشه تو دعوا راحت ميخوابه ولی من باید تا صبح گریه کنم 

خدایا شکرت ....
همیشه تو دعوا راحت ميخوابه ولی من باید تا صبح گریه کنم 

اشتباه عزیزم گریه نکن توهم ریلکس باش برو کنارش انگار نه انگار قهری اون دوست نداره محبتت تقسیم شه مردا خیلی به محبت نیاز دارن

خب شما هم بیخیال باش و اهمیت نده . هروقت پریودیت عقب افتاد برو ازمایش . تو چرا خودتو اذیت میکنی.&nbs ...

آخه دوروز عقب انداختم تست زدم منفی بود یه حاله خيييييلي کمرنگ اگه زیاد توجه میکردی بود حتی خودشم دید میگم پول بده بزم ازمايش خيالم راحت شه میگه نه باشه یه ماه دیگه اعصابمو خورد میکنه  

خدایا شکرت ....