2777
2789
عنوان

حاملگی دوم و قهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 28 پست
دختر چشه مگه خدا پدرتونو ب راه درست هدایت کنه😐

هرکی ندونه فک میکنه مال قرن قبلن قدیمیه فکزشون میگن دختر بدردنمیخوره پسر خوبه

چون دوتا دختریم اینجور میگه😔خیلی ناراحتم ازشون

کسی بوده شوهرش بچه رو نخواد چکار کردین سقط کردین ؟

به منم شوهرم همینومیگفت اوایل همش میگفت فقط سقط ولی الان بچم ده ماهشه شوهرم به کل بچه اولمو ول کرده چسبیده به این وروجک 😂منم همش درحال نصیحت کردنش که زشته بین بچها فرق گذاشتن واین حرفا😖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محل شوهرت نده برو خوش باش با بچت خودش بعد که شکمت بالا اومد و شاید زودتر دلش نرم میشه عموما کارای مردا هیچوقت جدی نگیرید هیچکدام عقلانی نیست 

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم

دقیقا دوست صمیمی من سر بچه دوم وقتی فهمید حاملس دوماهش بود به شوهرش که گفت دعواشون شد گفت برو سقطش کن من بچه نمیخوام ندارم خرج همونم بدم بعددوستم نرفت گفت بچمو دوستش دارم تا دوماه شوهرش قهر بود باهاش حرف میزدن ولی سرسنگین خرج دکتر و سونو و ازمایشم نمیداد دوستم از مادرشو مادرشوهرش قرض میکرد واسه دکتر خلاصه گذشتو بعد4ماهگی مجبور شد قبول کنه و پول بقیه رو داد که زنش گرفته بود واسه دکتراش الانم بچه4 سالشه جون و ایمان و همه کس شوهرش شده بچه دومی.بخاطر دومی همش اولیو دعوا میکنه هروقت میبینیش یه عالمه چیز خریده واسه بچه بسکه دوسش داره

شما هم صبوری کن درست میشه.بچشو که ببینه همه دنیا رو به به لبخندش نمیده

نیازمند معجزه

دختر عموم بچه اولش دو سالش بود فهمید دومی رو بارداره، وضع مالیشونم افتضاح بود، شوهرش که فهمیده بود دو دستی زده بود تو سر خودش میگفت از کجا بیاریم خرج اینو بدیم، حالا از جونش بیشتر دوسش داره اونقدی که دومی رو دوس داره اولی رو نداره، تا شوهرت یه اخم کرد که شنا نباید بگی سقط مثلا شما مادری باید پشت بچت باشی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

منم داییم از بچه اصلا خوشش نمیومود تا راه رفتن حتی بچه رو جلو کسی بغل نمیکرد همش زن داییم بزرگش کرد ولی صبحها از خواب بیدار میشد دخترش گریه میکر زنش نبود خودش بغلش میکرد همینکه صدا کسیو میشنید بچه رو میزاشت سر جاش با حالت عصبانی میگفت گریه میکنه کجایی دزدکی بوسش میکرد اصلا یه وضعی بود وقتی راه رفتن یاد گرفت بغلش میکر یش همه الن م خیلی بچه هاشو دوست دار برای هم دخترش هم پسرش همینحوری بود

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

میخواستی بگی وقتی بهت میگم میگفتی هیچی نمیشه ... حالا دیدی شد؟؟؟ پس پاشم وایسا مرد باش قبول کن 

سختیش واسه توعه حالیش نی😖

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
کسی بوده شوهرش بچه رو نخواد چکار کردین سقط کردین ؟

سلام خواهر شوهرم بدون موافقت شوهرش .سومین بچه شو باردار شد فقط به خاطر اینکه خودش و مادرش یعنی مادرشوهرم  بچه دوس دارن .تا ماه اخر شوهرش ناراحت بود 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

هرکی ندونه فک میکنه مال قرن قبلن قدیمیه فکزشون میگن دختر بدردنمیخوره پسر خوبه چون دوتا دختریم اینجو ...

عجبا اصابم خورد شد چ آدمایی هستن حق داری ناراحت بشی فک نکنم پسر بشه چون ناشکرن خدا بهشون نمی‌ده 

امام رضا عاشقتم