2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا اگه نمیخواست چرا حامله ای پس؟!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
کسی بوده شوهرش بچه رو نخواد چکار کردین سقط کردین ؟

من بیست سالمه الان مادرم سومین بارداریه

پدرم نمیخواست اما مامانم گفت من قاتل نیستم الان یه کم بهترشده ولی خب بداخلاقیشو داره بازم😢

همش میگه دعاکن دخترنباشه فقط😔

نه به هر زبونی میگفتم جلوگیری کن میگفت هیچی نمیشه حالا میگه تقصیر تویه

ای بابا....توروخداسقطش نکنیا گناه داره تاوانشوبدپس میدی 

خدایاحکمتت روشکرمامیخوایم نمیدی اونی که نمیخوادپشت سرهم میدی😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نه به هر زبونی میگفتم جلوگیری کن میگفت هیچی نمیشه حالا میگه تقصیر تویه

یعنی چی؟!!!! کلا روش جلوگیریتون چی بوده؟!!!!!  

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من بیست سالمه الان مادرم سومین بارداریه پدرم نمیخواست اما مامانم گفت من قاتل نیستم الان یه کم بهترش ...

دختر چشه مگه خدا پدرتونو ب راه درست هدایت کنه😐

امام رضا عاشقتم
کسی بوده شوهرش بچه رو نخواد چکار کردین سقط کردین ؟

یکی از اقوام نزدیکم شوهرش اصلا بچه دومو نمیخواست طفلی حاملگی همه ی کارای دکترشو خودش کرد به دنیا آورد حالا شوهرش بچه رو روی چشماش میزاره کارایی که اون موقع میکرد هم یادش رفته!!اگه خودت دوستش داری نگه دار ناشکریه اون موجود که خودش نخواسته بیاد این دنیا شما آوردینش پس مثل فرشته ها مراقبت کن ازش باباشم سر عقل میاد