2777
2789

موضوع قبح مسئله نیس مشخصه که کار اشتباهه 

ولی خیلی اشتباهات هست که همه هم میکنن ولی هیچ کس نمیخواد راجع بهش حرف بزنه

من خودم تا حالا ندیدم  کسی راجع به این اشتباهش حرف بزنه خواستم ببینم تو فضای مجازی که همدیگه رو نمیشناسن کسی حاضر هست راجع به این اشتباهش چیزی بگه که ببینیم حرف دل فردی که خیانت کرده چی هست

و فقط نشینیم دلسوزی کنیم واسه کسی که راجع به خیانت طرف مقابلش حرف میزنه 

ناگفته نمونه که شوهر خودم چند سال پیش با یکی در ارتباط بود تو گوشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای بالای سرم و همون امام حسینی که تو زیارت عاشوراهام تو تاهل میخوندم تا کمکم کنه از شدت خلا عاطفی سراغ خیانت نرم شاهده که تو اون یسال و خورده ای جهنمی جز شوهرم به هیشکی فک نکردم حتی بعد طلاقم دوسال کامل طول کشید تا کنار بیام . همیشه بابت این موضوع سرم بالاستو وجدانم آروم . 

اما من اکثر زنایی که خیانت میکنن رومحکوم نمیکنم چون تا خیانت نبینن خیانت نمیکنن . اکثر این خانما از جنس مرد بیزارن فقط دنبال تلافی ان که روحشون آروم بگیره هر چند بعدها متوجه میشن که اونم اشتباهه ‌ 

هیچ  

بخوام اسلامی‌ش رو بگم. کارهایی که قبل از ازدواج کسی می کنه نباید به همسرش بگه. همسرش هم نباید بپرسه.

هر کسی باید تو خودش توبه کنه.

اگه قبل ازدواج گناهی کرده باشه، وقتی که واقعاً توبه کرد خدا می بخشه و زندگی جدیدش تحت تأثیر اون نباید قرار بگیره.

اما کسی که توبه نکرده باشه داستانش جداس.

برای کسی که مهمه باید موقع ازدواج به ایمان طرف نگاه کنه. اگه مطمئن بشه که آدم مومنیه کافیه. 

موضوع قبح مسئله نیس مشخصه که کار اشتباهه  ولی خیلی اشتباهات هست که همه هم میکنن ولی هیچ کس نمی ...

بسته خانم سفسطه نکن 

اول اینکه طرف بیاد بگه چی؟

اره من خیانت کار بودم والله اگه راه داشت از پشت گوشی سیلی میزنم تو گوشش.

از طرفی  برو تو پربازدیدا تاپیک خیانت رو بخون که دحترخالش با وجود بچه داشتن اومده با شوهر این خوا بی ده

الان برای اینکار چه توجیح یا دلیلی میتونه داشته باشه که قابل قبول باشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بخوام اسلامی‌ش رو بگم. کارهایی که قبل از ازدواج کسی می کنه نباید به همسرش بگه. همسرش هم نباید بپرسه. ...

فقط بگو توبه رو چطوری نوشتی که تو. اون بالاست تک و تنها

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خوب الان تعریف میکردم از خیانت شوهرم خیلی خوب بودم؟ 

اینجا جاش نیست.هیچ کمک اصولی و مفیدی دریافت نمیکنه و حتی ممکنه بیشتر آسیب داشته باشه. من متاسفانه موقعیتم جوری بوده که در جریان چندتا خیانت خیلی حاد، از طرف خانم قرار گرفتم. جز آشفتگی و فکر مشغولی چیزی نداره

زن خوب، زن بی خیال است.

سفسطه چیه توجیه چیه حالا انگار من گفتم کار خوبیه

چرا نمی خواین یه ذره ذهنتونو باز کنید

اگه راجع به دروغ بگیم میاین میگین نه اصلا قابل قبول نیس خدا لعنت کنه آدم دروغگو رو

یا هر چیز دیگه