2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن جماعت اعتراف نمیکنه خواهر.

همه این زنایی هم که با مردا هستن از فضا اومدن😕

بعدشم اینجا سلاخی میکنن طرفو 

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

این چیه دیروز تاحالا یادگرفتین از این تاپیکا میزنین 

خانم قبح عمل رو نریزید 

اه اه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

وای من هرگز حتی به کسی فکر نکردم یا تو ذهنم مرد دیگه ای تصور نکردم

تصور خیانت خودم برا خودم وحشتناکه

شوهرم همیشه میگه اگه ی روز بهم بگن خودم با کسی رودم شاید باورم شه ولی مهسارو باور نمیکنم

بسکه تو پاکی🤗🤗🤗

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
من به عنوان یک اقا اعلام میکنم چند ماه با یک دختر مجرد چت میکردم به خانمم هم گفتم و هنوزم تبعاتش ت ...

کاش نمیگفتید

تورو خدا این کارارو نکنید خانوما داغون میشن و هرگز از ذهنشون نمیره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

من خیانت کردم

پاستیلو بیشتر از شوهرم میدوستم😁😁😁😁😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من خیانت کردم پاستیلو بیشتر از شوهرم میدوستم😁😁😁😁😁

یه لحظه میخواستم هجوم بیارم طرفت 😂😂

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
کاش نمیگفتید تورو خدا این کارارو نکنید خانوما داغون میشن و هرگز از ذهنشون نمیره

چه پررو شدن ملت 

با کمال وقاحت اومده میگه 

همین شما مردا و امثال همون مثلا دخترید که کثافت کاری رو تو مملکت زیاد میکنید دیگه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

شور همه چیا درمیارید با این تاپیکا

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد