2777
2789
عنوان

دلم گرفته ...

165 بازدید | 17 پست

خانه دارم با یه پسر 2سالو نیمه 

تحصیلاتم فوق دیپلمه .... چندوقته فکر شاغل شدن افتادم ولی نمیدونم با این مدرک دنبال چه کاری برم .... تو فکر دانشگاهم هستم پیام نور روانشناسی بالینی ... ولی هم برای شغل هم تحصیل نیاز دارم پسرمو جایی بذارم مامانم که اصصصصصصلا قبول نمیکنه مادرشوهرمم درگیره بچه دخترشه .... مهدکودکم کلی هزینشه بیشتر حقوقم میره خیییییییلی دلم گرفته چرا مامانم مثل مامانای دیگه بچمو نگه نمیداره منم یکم پیشرفت کنم خیلی فکرم داغونه 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از بچه اوردن فکر میکردی

اینهمه مادر ..... روز اول کلاس دانشگاهم فهمیدم باردارم دانشگاه پیام نور لواسان 

از مامانت انتظار نداشته باش هیچ وقت.همین که مامانا مارو تا اینجا رسوندن دستشون درد نکنه مدیونشونیم که از خودگذشتگی کردن.خودمونم بچه داریم میفهمیم چقد سخته بزرگ کردن تربیت کردن.پس بی انصافیه بچه هامونم نگه دارن.

اینایی که بچه دارن شاغلم هستن مادراشونم نگه میدارن پس چیه

مطمئنا قبل بچه اوردنت مادرتو میشناختی اخلاقاشو پس دلیلت بیخوده

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
از مامانت انتظار نداشته باش هیچ وقت.همین که مامانا مارو تا اینجا رسوندن دستشون درد نکنه مدیونشونیم ک ...

زنعموی خودم بچه پسرشو بزرگ کرد چون پسرش جداشده بود از خانمش 

مادرشوهرم 3ساله تقریبا هرروز نگه میداره دوستام هستن مادراشون نگه میدارن چرا مامان من اینجوری نیس

مطمئنا قبل بچه اوردنت مادرتو میشناختی اخلاقاشو پس دلیلت بیخوده

نه بخدا فک میکردم جونش واسه بچم بره چون خودم تک فرزندم .... حتی بعد زایمانمم 6روز فقط نگهم داشت

بنظرتون خانه داری الانم بهتره یا شاغل شم به زوره مهد و اینا ؟ حس میکنم خیلی بدبختم که چشمم به دست شوهرمه

زنعموی خودم بچه پسرشو بزرگ کرد چون پسرش جداشده بود از خانمش  مادرشوهرم 3ساله تقریبا هرروز نگه ...

مگه وظیفشه. از شوهرت انتظار داشته باش.تلاششو دوبرابر کنه دو شیفت کار کنه.خودت کار در منزل انجام بده.چیکار به مادر بی گناه داری کم زحمت کشیده تاحالا که استرس بچه دخترش و دامادش رو هم بکشه.

مگه وظیفشه. از شوهرت انتظار داشته باش.تلاششو دوبرابر کنه دو شیفت کار کنه.خودت کار در منزل انجام بده. ...

امشب تو دعوا اینقدر سرکوفت زد که ببین مامانم و مادرای مردم نوهوهاشونو نگه میدارن منم دوس دارم بری سرکار ولی مادر تو مثل مادرای دیگه نیس 

از ساعت 7صبح تا 10 شب سرکاره خودش ولی جدیدا زیادی منت میذاره در حالی که من در حدی کم خرجم که مثلا یه نمونش 1ماه پیش بعد از 3سال رفتم خرید لوازم ارایش ....ولی با این وجود جدیدا منت میذاره سر حتی خرید خوراکی خونه

امشب تو دعوا اینقدر سرکوفت زد که ببین مامانم و مادرای مردم نوهوهاشونو نگه میدارن منم دوس دارم بری سر ...

باور کن تقصیر خودته.اصلا بدگویی یا انتظارتو از خانوادت پیشش نگو.نزار اصلا حرف بزنه.کم خرج هم نباش.نباید منت بزاره که.بگو دوس ندارم برم سرکار میخوام به تربیت بچم برسم به غذاش مکمل هاش به همه کاراش خودش کلی کاره.علاقه نشون نده برا کار.بزار خودش به همه امورات برسه.خرج نکنی ارزش هم نداری.خانواده ها باهم فرق دارن شاید خواهرشوهرت حسابی هوای مادرشو داره بهس پول میده چه میدونی تو.نزار پرو بشه.انقد قربون مامانت برو پیشش و بگو بنده خدا دست تنهاس وظیفه منه بهش کمک کنم نه اون تا شوهرت نگه بچه برامون نگه دارن