2777
2789
عنوان

دلم گرفته ...

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 17 پست
باور کن تقصیر خودته.اصلا بدگویی یا انتظارتو از خانوادت پیشش نگو.نزار اصلا حرف بزنه.کم خرج هم نباش.نب ...

اره حس میکنم کم توقعی خودم پرروش کرده اره خواهرشوهرم مراسمی چیزی هست پول لباسو رنگ مو و ارایشگاه مادرشوهرمو میده یا گاهی بهش پول میده ... من پدرم فوت شده مادرمم ازدواج مجدد کرده میگم شاید موذبه بخاطر شوهرش ولی کلا اهلش نیس مامانم ... بنظرت دیگه حرفی از کار نزنم واقعا وظیفه اونه اول و اخر ؟ حس میکنم ارج و قرب ندارم تو چشش چون خانه دارم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اره حس میکنم کم توقعی خودم پرروش کرده اره خواهرشوهرم مراسمی چیزی هست پول لباسو رنگ مو و ارایشگاه ماد ...

آره عزیزم دیدی کفتم. پس چی بنده خدا مادرت معذبه گلم اونم زندگی خودشو داره گناه داره. آره اصلا حرف کارو نزن اینو بدون هرکی خرج داره ارج داره. اگه مرد به زنش چون خونه داره توجه نکنه که مرد نیست.ینی دنبال عذاب کشیدنه زنشه.بزار حسابی کار کنه.وگرنه اگه بری سر کار هم از لذت بچه میمونی هم آقا وقت اضافه میاره برا خودش بازم ازت توقعش بالا میره و به خانوادش میرسه.حرف کارو نزن.اصلا فاز درد و غصه بگیر فاز مسافرت.بگو از بس بچه داری میکنم خستم کاش بچه رو بزارم مهد برم کلاس های متونع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم دیدی کفتم. پس چی بنده خدا مادرت معذبه گلم اونم زندگی خودشو داره گناه داره. آره اصلا حرف کا ...

اره درست میگی .... با مهد در  خانه دار بودن من کل مخاااااااالفه شدید ولی فک کنم در همین حد که توقعمو بالا ببرم و دیگه بهش رو ندم بهتره

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!