2777
2789
عزيزم لطفا انرژي منفي نده و اصلا بهش فكر نكن

توکل ب خدا...

من ادمی هستم. نمیتونم بپیچونم.الان دو تا خونواده هی بهم میگن بزار گیرت بیاد ناراحت میشم...یکم تنبلی هم دارم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم مبارکت باشه . چقدر حس خوبیِ .یاد خودم افتادم وقتی مثبت بود تو اسمون و زمین معلق بودم . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
😃😃😃اشكال نداره حالا يه حورياي شوهر دار دوستته

آره عزیزم😘اولین حوریایی ک دیدم خوشگل بوده ومهربون مثل خودت😃💝

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
خداروشکر عزیزم... من ی جوری شدم فک میکنم مثبت قرار نیس بشه اصلا... چون همش تصویر منفیهای ماه های پ ...

اینجوری فک نکن

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
توکل ب خدا... من ادمی هستم. نمیتونم بپیچونم.الان دو تا خونواده هی بهم میگن بزار گیرت بیاد ناراحت می ...

عزيزم

اصلا نگران نباش

حرف ديگران باعث استرس ميشه

و استرس عامل ناباروريه

اميدت ب خدا باشه

وقتي بهش فكر ميكني نميشه

ولي وقتي رها باشي و بهش فكر نكني

در كمال ناباوري ميبيني اتفاق افتاده

همسرم عاشقتم  
سلام عزیزم مبارکت باشه . چقدر حس خوبیِ .یاد خودم افتادم وقتی مثبت بود تو اسمون و زمین معلق بودم .&nb ...

اره امشب خوابم نمیبره

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
عزيزم اصلا نگران نباش حرف ديگران باعث استرس ميشه و استرس عامل ناباروريه اميدت ب خدا باشه وقتي ب ...

این ماه تقریبا بی خیالتر بودم تو اقدام ولی این روزا استرس رو دارم.باید خودمو مشغول کنم ک فکر نکنم