2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیخواستم بزنم 

دوتا داشتم تو خونه هی دلم میخواس بزنم 

ک امروز الکی گفتم بزار بزارم 

منفی شد ماه بعد 

یهو دیدم مثبت شد

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
انشاالله مثبته گلم  عزيزم اسم خودت حورياس؟؟

ن عزیزم اسم دوست صمیمیمه .هر چی زدم نشد واسه اسم کاربریم.دیگ این اسمو گذاشتم چون خیلی کم شنیدمش 😅

البته دوسش هم دارم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
من نمیخواستم بزنم  دوتا داشتم تو خونه هی دلم میخواس بزنم  ک امروز الکی گفتم بزار بزارم&n ...

خداروشکر عزیزم...

من ی جوری شدم فک میکنم مثبت قرار نیس بشه اصلا...

چون همش تصویر منفیهای ماه های پیش تو ذهنمه.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
ن عزیزم اسم دوست صمیمیمه .هر چی زدم نشد واسه اسم کاربریم.دیگ این اسمو گذاشتم چون خیلی کم شنیدمش 😅 ...

منم حورياس اسمم

آخه من اصلا تا حالا نديده بودم اسم كسي حوريا باشه

دوست من ك نيستي؟؟!!🤪😅😅

همسرم عاشقتم  
منم حورياس اسمم آخه من اصلا تا حالا نديده بودم اسم كسي حوريا باشه دوست من ك نيستي؟؟!!🤪😅😅

ن دوست من همسر نداره😉

علائم تو چیه ؟علائم داشتی بی بی زدی

اره کمردرد ک میزد به پاهام 

زیر دلم درد میکرد 

خواب زیاد 

سینه درد

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
منم حورياس اسمم آخه من اصلا تا حالا نديده بودم اسم كسي حوريا باشه دوست من ك نيستي؟؟!!🤪😅😅

خیلی اسمت قشنگ و تکه...😍💝