نینیگولو69 مدیر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 9993 عنوان کمککککک | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست بچه ها چجوری میشه یه ادمی که خییییلی بهتون بدی کرده بخشید. شماتاحالااینکارو کردین؟ بعدش پشیمون شدین یا حس سبکی داشتین؟ کسایی که بخشیدن چیکارکردن اروم شن؟ 1397/05/17 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
555nazy عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 189 نمیتونستم ببخشم ولی با خودم مبارزه کردم هی بخشیدم دوباره بدی کرد هرچی دوباره بخشیدم بازم بدی کرد الان دیگه نمیبخشم امیدوارمتقاص پس بده چون بدیاش زندگی خودم و عزیزامو نابود کرد
نینیگولو69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 9993 بخشیدم دیگه ولی رفتار زشتشون تا ابد تو ذهنم هست یکیشون ی خانمی بود ۶ماه بود شدید باهم دوست و صمیمی ... خب وقتی نبخشیدیش از ته دلت باهاش دوباره رابطه برقرار چردی اذیت نمیشی؟ هربارکه میبینیش یادت نمیاد چیکا باهات کرده؟
نینیگولو69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 9993 دمت گرم،ولی من نتونستم و همیشه کوتاه اومدم ولی خدا جوابشون داد😀😀 تالارشو پلمپ کردن باکلی قسطو قرض ولی حقش بود بخودشم گغتم هیچوقت نمیبخشمت اینم اولیش بود تاروزی که نگی کارت اشتباه بود اوضاع همینه. ولی خودمم اذیت میشم هی نقشه بکشم خخخخ. بزارمم واسه خدا خب قربونش برم صبرش زیاده شاید عمرمن کفاف نده ببینم چیکارش میکنه خودم دست بکار میشم حالا دنبال راهیم که کلا فراموش کنم بنظرم اونجوری زندگی قشنگترمیشه
نینیگولو69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 9993 تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشید مادرشوهرم باهام چیکارکرده ولی من مجبورم هرروزو هرروز ببینمش چون تویه ساختمونیم نمیتونمم براش نفشه ای بکشم البته میشه ولی نمیخام بخاطر شوهرم اینکارو بکنم بخاطر ارامش خودم و نینی توراهیم میخام اروم باشم و کلا فراموش کنم ولی راهشو نمیدونم
setarhesorbi عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 2227 خب وقتی نبخشیدیش از ته دلت باهاش دوباره رابطه برقرار چردی اذیت نمیشی؟ هربارکه میبینیش یادت نمیاد چیک ... بعد ک خارج از محل کار و با خانوادش آشنا شدم دلم واسش سوخت فهمیدم ک خودش در حال تقاص پس دادنه مثلا خیانت شوهرش بهش مرگ داداش جوونش و...
نینیگولو69 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 9993 بعد ک خارج از محل کار و با خانوادش آشنا شدم دلم واسش سوخت فهمیدم ک خودش در حال تقاص پس دادنه مثلا خی ... الان کامل بخشیدیش؟ مادرشوهرم خیلی حرفای زشتی بهم زده خیلیااااانمیدونم چیکارکنم ببخشمش بخاطر ارامش خودمو خونوادم یا...