2777
2789
عنوان

میشه خواهری کنید💚

62 بازدید | 9 پست

شاید تنها چیزی ک نیازش دارم اینه..شاید یکیتون اییینقد پیش خدا عزیزید ک خدا دعاتونو قبول کنه💚

اگه امکانش هست هر سوره ای صلواتی بل دلتون هست برام بخونید..من ب نام کاربری کسی ک لایک کرد هم دعاش میکنم و صلوات و قران میخونم💚

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هرچی از خدای مهربون میخوای هزار برابرشو بهت بده عزیزم ، واسه ت ۵ تا حمد میخونم

ممممممنونم💚💚💚منم دعات میکنم انشالله ب حاجت قلبیت برسی💚

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

عزیزم من رشتم ریاضیه و یازدهمم تایپکاتو دیدم واقعا چرا انقد برا فیزیک دهم فشار میزاری ؟ کلا هم راحته ...

سلام

چون با یحیوی ترکیبی میخونم اخه فقط دهم نیستش

یکاهارو از دهم یادبگیر بشین یازدهمو بخون واقعا فیزیک دهم در برابر فیزیک یازدهم قد مورچس من خودم تازه ...

من مدرسه ای فیزیکم والا خوب بوده

کنکوری سخته چون خیلی ترکیبیه

اره فیزیک مدرسه کلا اسونه ولی خب چون درمورد چگالی اینا پرسیده بودی خواستم بگم در کل موفق باشی

اره ممنونم

همچینیننن

اخه این اومده بود یازدهم و دهم و دوازدهمو کااامل ترکیب کرده بود