2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم من کلافه شدم واقعا! پنج ساعت بعد از حمام دوباره چرب میشه😫 قیمتشم میشه بگی عزیزم؟

25تومن.ولی دوماه استفاده میکنیم من و همسرم.تازه موی من تا باسنمه بلنده.یه ذره میزنی خیلی خوب تمیز میکنه مث این شامپو معمولیا زیاد نزن.کوچولو اندازه نخود

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

شامپو تخم مرغیاااا ☺

با ی کم روغن زیتون یا نارگیل قاطیش میکنم بعد میزنم

از تمام شامپوهای خارجی بهتر و نرم کننده تر و عالی تر میشه 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1978940/تاپیک-جامع-سوالات-مراقبت-از-پوست-و-مو?postId=66162340

اینجا هم ماسک موهای خوبی گفتم برا  نرمی و ابرسانی مو 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤