2777
2789
عنوان

همسر ایده آل از نظر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 97 پست

اصاب خودتو ناراحت نکن

تقریبا همه مردا همینن

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کی بیاد اینجا از شوهرش تعریف کنه میخوابونم دهنش👊👊گفته باشم‌نگید نگفتی....

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خیلی پر توقع نیستن همون اول تو خواستگاری باید شرایطت رو میگفتی چرا تو کار کنی بدی بهش بعد باز از خودش پول تو جیبی بگیری الان خودش خیلی خوشتیپ وعالی هست خدا به دور من یکی از این اخلاق هارو شوهرم داشت میکشتمش من شوهرم بنده خدا اوایل ازدواح یکم سر این که چرا میرم بیرون بهش زنگ نمیزنم ناراحت بود همچین درستش کردم که اصلا خو ش نفهمید

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

چ توقعاتي جالبه از خودش هيچ انتظاري نداره بعد انتظار داره زنش مثل ي فرشته باشه 

نميدونم فاز بعضي مردا چيه 

خدا صبرت بده عزيز جان

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

چه پرتوقع حالا خودشم ي مرد ايده آل هست؟ بعدشم اين يه زن ايده آل نيست يه برده س به زبون  امروزي يا مشكلو حل كن يا عمرتو ندر نده زندگي كردن با همچين آدمي عذابه

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
چیز دیگه‌میل نداره شوهرت😒😒چه پر توقع😐

پررو و پرتوقع و طلبکار. 

امروز بهش میگم خوبه که همسنیم و من تحصیلاتم از توبیشتره وگرنه چقدر میخواستی تو سرم بزنی. 

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!