2777
2789
عنوان

همسر ایده آل از نظر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 97 پست

بخدا من همه این کارارو میکنم بغیر از شاغل بودن

ولی شوهرم از همشون متتتتفره میگه انجام نده به جز چند تاشون

مثلا کیک و اینا همیشه دوستدارم درست کنم و خیلی هم خودش دوست داره اما پولش کم میاد

و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک ساله تو خونه فعلیمون هستیم نه خودش پرده میگیره نه میزاره من بگیرم

چه خوش اشنتها

زیادی کوتاه اومدی عزیزم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
هر کی بیاد اینجا از شوهرش تعریف کنه میخوابونم دهنش👊👊گفته باشم‌نگید نگفتی....

😂😂😂 یا خدا خوب شد نگفتم شوهرم بسیوررر بی توقعه😁

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

😐😐😐

همه مردا همینن

خودشون شبیه نقی معمولی زنی که میخوان جنیفر لوپز

خودشون خونه در حد یک زیر زمین 20 متری توقع دارن زنشون اندازه یک قصر اسباب بیارن اونم در حد عالی

عجبا به این مردا😒😐😐

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

همسرتون رویا پرداز خوبیه، بده خداروشکر کنه شما باهاش ساختید، من از حقوق خودم یک قرون حساب پس نمیدم کارت شوهرمم دستمه، همه چیزهایی که شما گفتی درحد نرمال ،تمیزی و غیره

دوست عزيز هر دو بايد مشاوره بريد اينكه يه نفر هميشه كوتاه بياد زندگي تلخ ميشه 

خودش که خیلی احساس فداکاری داره. حیف شده به نظرش. 

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
ازش متنفرم.  متنفر

فکرکنم یه کمی تمرکزت کم شده به زندگی که باوجود بچه حق داری 

فقط قسمت کارزن وحقوقش خیلی آزار دهنده ست بقیه ش یه زن دوست داره خودشم اونجوری باشه

شما نیاز به رفرش روحی داری یه استراحت خوب یه تغییر درست یکم دوری ازهمسرت

اشتباه ایشون اینه که تغییر شرایط شمارو درک نمیکنه که البته باید صبور باشی

ازهمسرت متنفرنیستی خسته ای فقط

این باید قبول کنیم پر توقع لن مردا ولی من راستش نتیجه که گرفتم از زندگی روی یک سری چیزا اصلا تاکید نمیکنم دعوا خودش به مرور زمان عوض میشه 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
همسرت فانتزی فک میکنه 

توی تخیلاتشه

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

استارترعزیز این توقعاتی ک همسرت ازت داره  هیچ ادمی نمیتونه انجام بده اصلاتوقعاتش طبیعی نیست اماعزیزم اکثرخانومای شاغل همسرشون ازشون توقع داره مگه ادمای خیلی معدود

خدایاخودت کمکم کن منتظرم