2777
2789
عنوان

چرا تعطیل شد !!

204 بازدید | 15 پست

چرا خدایش پستمو تعطیل کردید !!!!

انصافا با کدوم یک از قوانینتون نمیخوند ؟!!

اینکه از شوهرامون ایطوری بغلمون کنن واقعا مخالف قوانین سایت بود !!!

یا به مزاق بعضی از دوستان خوش نیومد ؟!

باید فقط از پدر شوهر و مادر شوهر بگیم اینجا 

وقتی تو بخش خانواده و زیر شاخه همسران تاپیک میزنیم دیقا در مورد چی باید تاپیک بزنیم  تا به دل بعضیا بشینه؟!

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چی بوده عزیزم پستت و تو کدوم تاپیک بوده

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

بیخیال عزیزم اعصاب خودتو خورد نکن 😍😍❤❤🌹🌹

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
خانواده ⬅️ همسران

بیخیال عزیزم خودتو ناراحت نکن ولی توی تاپیکا و پست ها هم باید بیشتر دقت کرد چون پای مرد به سایت بیشتر باز میشه😍😍❤❤🌹🌹😙😙