2777
2789
عنوان

درمانگاه ناباروری ابن سینا چطوره??

212 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خوبم کسی تجربه این درمانگاه داشته من دیگه نا امیدم که خودم باردار بشم با دو دوره کلومیفن هم نشدم با اینکه خیلی از این راههای درمانی میترسم اما مثل اینکه دیگه چاره ای ندارم و باید مراجعه کنم کسی هست که رفته باشه و چه روشی انجام دادین ایا راضی بودین و جواب گرفتین. ممنون 

يه عده ميگن خوبه يه عده ميگن جواب نگرفتن آدم سر دوراهى ميمونه والا 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه روشی باید انجام بدین

احتمالا ای وی اف ولی خوب هنوز شروع نکردیم...فعلا تو مرحله ازمایش دادن و اینا هستیم 

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

لقاح مصنوعی ...اول ب شما آمپول و دارو میدن برای تحریک تخمدان و تخمک گذاری و بعدش ک تخمدانات تخمک ب اندازه کافی درست کردن عمل پانکچر یا همون تخمک کشی انجام میشه و با اسپرم همسر لقاح مصنوعی در آزمایشگاه اگه شرایط رحم و بدن شما خوب بود ک سه روز بعد عمل جنین ب رحم شما منتقل میشه و دو هفته استراحت و بعدم آزمایش بارداری انجام میدی اگه بدنت بعد عمل آمادگی نداشته باشه جنینا فریز میشن و دو سه ماه دیگه انتقال میدن

لقاح مصنوعی ...اول ب شما آمپول و دارو میدن برای تحریک تخمدان و تخمک گذاری و بعدش ک تخمدانات تخمک ب ا ...

پانکچر درد داره ،راستش من کلا از این دستگاههایی که میزارن واسه معاینه خیلی اذیت میشم نمیدونم چطوری باید این راهها را برم 

احتمالا ای وی اف ولی خوب هنوز شروع نکردیم...فعلا تو مرحله ازمایش دادن و اینا هستیم 

شما مشکلتون چی بوده?البته ببخشید میپرسم اخه شوهرم ضعیف بود خودمم مشکلی نداشتم فقط تو عکس رنگی مشکوک به فیبرم هستش یعنی شایدم نباشه پریودیهامم منظمه و ازمایش هرمونیمم خوب بوده ولی الن1سال و نیمهکه نتیجهای نگرفتیم