2777
2789

اجاره 

مگر اینکه ایده خاصی داشته باشی.. فرضا بخوای هر سال سالگردت بپوشی عکس بگیری...

وگر نه که زیر تخت یا تو کمد خاک خواهد خورد

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجاره کن ولی به شرط  دست اول. چون بعدا میفته ته کمد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من خریدم چون عروسی ما عید بود ..من رو مزون ها خیلی ترسوندند که نیستیم و فلان .. ولی الان بعد 4 سال دادم به دوستی که بده برای خیریه ..

تو این چارسال هم گوشه کمد بود

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

اجاره 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

پول خرید و اجاره خیلی کم فرقش بود ۳ سال پیش که ازدواجیدم. بنابر این دادم یه خیاط برام مدل دلخواهمو دوخت ۷۰۰ شد. الانم دارمش خیلی دوسش دارم و اگر هم احساس کنم کسی نیاز داره بهش قرض میدم

برای من تجازه دوخت اول بود

تو تن خودم با مدل و پارچه انتخابیم دوختن ولی اجارش دادن ب خودم تفاوتش با خریدش300 بود ولی واقعا ارزش نداره خراب میشه لباس عقدم نگه داشتم همش تو کمده و کلی جا گرفته

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️