2777
2789
شیطونه میگه خودم ارایش کنم

باور کن ارایش صورت کاری نداره خصوصاً اگه مدل اروپایی و لایت بخوای. فقط شینیونش یه کم سخته 

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن ارایش صورت کاری نداره خصوصاً اگه مدل اروپایی و لایت بخوای. فقط شینیونش یه کم سخته 

آره اروپایی میخوام

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
من برم نماز فعلن  

التماس دعا خانومی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

نمیدونم شما کدوم شهر هستی ولی ما تو کرج ماه دیگه عروسی خواهرمه یه باغ معمولی گرفتن با حدود 150 نفر مهمان فقط 20 تومن پول باغش شد. پول آرایشگاهشم 2 تومن شد .خرید عروسی هم که بکنار

گوشتو برنو مرغ و اینا رو خودتون بخرید بدید اشپز درست کنه اینجوری خیلی ارزونتر میشه 

اگر رستورانش خودش اماده کنه هر پرس کم کمش ۳۰ اینا میگیره ولی اونجوری خیلی ارزونتر میشه

هی ترامپ کله قشنگ👱‍ جلو دلارت رو بگیرا💸💸