2777
2789
بچه هاشماتوعروسی کادو نمیگیرین؟توشهرماپول کادوی عروسی تقریباخرج عروسی رودرمیاره؟

اره هدیه عروسی میدن فامیلا ولی هر چی دربیاد میره به خانواده داماد که خرج عروسیشون درمیاد

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
شوهر منم واسه عروسیمون همسنکارو کرده بود ولی خب فیلم نداریم ازش خیلی بده خب فیلمبردار میاد تو ارایشگ ...

اوه فیلم تو ارایشگاه نبود که نبود. مهم نیست. مال منم نیست حالا دو ساعت فیلم نباید که تو ارایشگاه باشه. از ماشین از باغ از تالار و...

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی چه بد واسه ماپول میدن مثلادرجه یکا 500تا1تومن غریبه ترا از100تا200واینامیدن فوقش واسه عروسی داما ...

البته درجه یک ها پول میدن 500-400 

بقیه واقعن فقط هزینه میذارن. طرف شش نفر میاد غذای هرکدوم 70 تومن 60 تومن میشه بعد یه ظرف بلور 20 تومنی میاره

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
نه ما که فیلمبرار نمیاد. برای جشن هم فیلمبردار فقط اومد دم آرایشگاه تو کوچه

وا چرا نیاد فیلمبردار میاد تو ارایشگاه ازت فیلم میگیره قر و فرتو درست کنی 😂😂واسه منمه اینجوری بود یه اداهایی باید درمیاوردم حالم بد میشد 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بچه ها یه ترفند میرین ارایش عروسی نگین عروسین!!!! واقعن ارایش عروس با بقیه فرق نداره بعد برین خون ...

آخه میگن کرمایی ک برا عروس ب کار میبرن فرق داره ماندگاریش بیشتره تا شب میمونه.منم راستش زورم میاد پول ب آرایشگا بدم اونم ی تومن اینا

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
البته درجه یک ها پول میدن 500-400  بقیه واقعن فقط هزینه میذارن. طرف شش نفر میاد غذای هرکدوم 70 ...

نع ما اصلا وابدا کادو غیرنقدی نداریم

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
بچه ها یه ترفند میرین ارایش عروسی نگین عروسین!!!! واقعن ارایش عروس با بقیه فرق نداره بعد برین خون ...

اخه اون وقتی که واسه عروس میذارن واس بقیه نمیذارن من میترسم بگم عروس نیستم

لایک نکنید 

ما برای ماشین عروس یه زمانی مد بودگل های درشت میزدن هفته قبلش عروسی دخترداییم بود گل ماشین اونا رو زدیم یه طرف هم گل طبیعی بهش گفتیم ارزانترین گل بزن با دسته گل فک کنم نزدیک 200 یه کمتر شد.

فیلمبردار هم باغ و آتلیه داشتیم 1500 شد

آرایشگاه 300 

ل باس عروس 800 میگفت 200 گرفتیم من خیلی تخفیف میگیرم.

تالار هم سانس 5تا 9 شب بدون شام گرفتیم هم شب بود هم شام نبود بعدم فامیل های نزدیک اومدن خونه از غذاپزی شام گرفتیم همه چی خوب بود تقریبا.

لاکچری نبود😀

خدایا شکرت😍
آخه میگن کرمایی ک برا عروس ب کار میبرن فرق داره ماندگاریش بیشتره تا شب میمونه.منم راستش زورم میاد پو ...

نه بابا این حرفای ارایشگراست که تو پاچه ملت کنن

میری ارایشگاه بگو من خواهر شوهر یا جاری عروسم میخوام کرمهای عالی استفاده کنی!!!!!

تو شهر ما طرح ازدواج اسان داره همه چی باهم واسه ۳۰۰ تا مهمون میشه ۸ تومن. کیفیتشونم عالیه. تالار و م ...

کدوم شهرید؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

عروسی من واسم سرویس طلا نگرفتن با اینکه خیلی پولدارن. کادوام روز پاتختی دادن. فقط یه دونه تلفن خونگی دادن قیمتش نهایت ۸۰ تومن بشه.😅 اخه من گفتم تلفن نگیریم گوشیمون بسمونه.وگرنه جهیزیه همه چی گرفته بودم.. خونواده خودمم دیدن اونا سرویس طلا نمیگیرن واسم .خودشون یه سرویس طلا گرفتن تو تالارم گفتیم اعلام شد .یکم آبروشون جلو فامیلا بره😊

تابع قوانین اجدادم کوروش 👑

نه بابا این حرفای ارایشگراست که تو پاچه ملت کنن میری ارایشگاه بگو من خواهر شوهر یا جاری عروسم میخوا ...

جدی؟آرایشت پاک نشد تا شب؟کدوم شهری؟

برای جشن نمیشه آخه تاج و تور میخواد 

من عقد بوداینکارکردم.

شما رنگ و اصلاح و پاگسازی رو اونجا نرو چندبرابر میگیرن چون عروس هستی

خدایا شکرت😍

والا جاری من من باهاش سالن رفتم

از ساعت 7 صبح گفته بود بره. الکی لفت میدن که پولی میگیرن بگیم یه کاری کردن

یه کرم میزد کرم بعدیش رو نیم ساعت بعد میزد. اگه میشد برات عکس میذاشتم

بعد ارایش منو نیم ساعته کرد.خودش!!!!

به خدا عکسهایی که با هم انداختیم ارایشمون هیچچچچ فرقی نداشت از اون 1500 گرفت از من 200

2790
2778
2791
2779
2792