2777
2789
بچه هاشماتوعروسی کادو نمیگیرین؟توشهرماپول کادوی عروسی تقریباخرج عروسی رودرمیاره؟

کادو هاشون به درد عمشون میخوره😐

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگی😲 من شش سال پیش هزینه آتلیه و لباس و ارایشگاهم با تالار همش شد هفت تومن  خخخخخ😁

منم پنج سال دیش همه اینا شد شش میلیون ولی از دوست و اشناها مه دارم میبینم یه عروسی هیلی معمولی میگیرن انقد خرج میکنن 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها یه ترفند

میرین ارایش عروسی نگین عروسین!!!!

واقعن ارایش عروس با بقیه فرق نداره

بعد برین خونه لباس تنتون کنین

من خودم با صد و چهل تومن ارایش عروس کردمممممم همه فکر کردن 700-800 هزینه کردم

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

اگر تهران و کرج شهرهای بزرگ باشی فکر نمیکنم معمولی ترین عروسی آبرومند زیر ۲۰ میلیون بشه ، خواهر شوهر من با ۱۵ عروسی گرفت مثلا قناعت کرد اصلا عروسی خوبی نبود آدم یاد عروسی های ۲۰ سال پیش می افتاد، تازه قبل گرونی ها

بچه هاشماتوعروسی کادو نمیگیرین؟توشهرماپول کادوی عروسی تقریباخرج عروسی رودرمیاره؟

نه بابا کادو چهار تا ظرف و بلور میدن

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

تو شهر ما طرح ازدواج اسان داره همه چی باهم واسه ۳۰۰ تا مهمون میشه ۸ تومن. کیفیتشونم عالیه. تالار و مزون و ارایش و اتلیه و شام و موزیک و گل ارایی و همه تشریفات مخصوص ورود عروس و رقص تانگو میشه ۸ تومن ماشین های خارجی هم با گل ارایی میدن بدون هزینه اضافه.

ولی عروسی منو به اجبار مادرشوهرم نشد اینجا بگیرم تو شهر اونا فقط شام شد ۷ تومن!

تابع قوانین اجدادم کوروش 👑

بچه ها یه ترفند میرین ارایش عروسی نگین عروسین!!!! واقعن ارایش عروس با بقیه فرق نداره بعد برین خون ...

شوهر منم واسه عروسیمون همسنکارو کرده بود ولی خب فیلم نداریم ازش خیلی بده خب فیلمبردار میاد تو ارایشگاه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شوهر منم واسه عروسیمون همسنکارو کرده بود ولی خب فیلم نداریم ازش خیلی بده خب فیلمبردار میاد تو ارایشگ ...

نه ما که فیلمبرار نمیاد. برای جشن هم فیلمبردار فقط اومد دم آرایشگاه تو کوچه

خدایا شکرت😍
نه بابا کادو چهار تا ظرف و بلور میدن

جدی چه بد واسه ماپول میدن مثلادرجه یکا 500تا1تومن غریبه ترا از100تا200واینامیدن فوقش واسه عروسی داماد2یا3تومن ضررکنع گاهی اوقات سودم میکنع

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔